Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στράντζαλης: «Κάνω το σταυρό μου...»

Πληγή οι στημένες φάσεις για τον Ηρακλή σύμφωνα με τον Γιώργο Στράντζαλη.

Ο προπονητής του Γηραιού είπε μετά το 1-1 με τα Ψαχνά: «Δεν ήρθα για να φύγω. Είμαι από μικρό παιδί στην ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στις επόμενες αναμετρήσεις. Καταλαβαίνω την πικρία του κόσμου αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να παλεύεις κάθε Κυριακή. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να αναφερθώ ατομικά για μένα. Εχει πει ότι μεγάλωσα μέσα σε αυτήν την ομάδα και γνωρίζω τα πάντα για τον Ηρακλή. Ξέρω την ιστορία του, τους στόχους αυτής της ομάδας, αλλά και τη πίεση που έχει αυτός ο σύλλογος. Μία πίεση που πρέπει να την αντιμετωπίζουν οι δυνατοί. Δεν είμαι εδώ για να φύγω.

Από μία στημένη φάση του αντιπάλου βρεθήκαμε πάλι πίσω να κυνηγάμε το σκορ. Αδικούμε τον εαυτό μας. Την δική μας προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αγωνιστικό πάθος, κάτι που δεν είχαμε στο πρώτο. Αδικούμε πάρα πολύ τον εαυτό μας. Όμως υπάρχει πάντα ένα αλλά…Μέσα σε αυτήν την ομάδα, υπάρχουν πολλά καινούργια πρόσωπα, η ομάδα χτίστηκε για την Γ’ Εθνική και πλέον καλούμαστε με την συμμετοχή μας στην Football League, να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν τελείωσε τίποτα. Κάνουμε μεγάλη και συνεχή προσπάθεια».

Για το γεγονος ότι σε ακόμα έναν αγωνα η ομάδα δεχτηκε γκολ από στημμένη φάση είπε: «Είναι πολύ αρνητικό το γεγονός ότι η ομάδα δέχεται τόσο εύκολα γκολ. Όταν δεν κερδίζεις όμως την ευθύνη την αναλαμβάνει πάντα ο προπονητής. Στα στημένα κάνω το σταυρό μου. Είναι καθαρά θέμα ψυχής, αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Να παίζει 90’ και να δέχεσαι συνέχεια τέτοια τέρματα. Είναι ένα θέμα που μας ενοχλεί αφάνταστα. Μπορώ να πω ότι μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι αντίπαλοι.,«Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καινούργιο προπονητή. Ο αντίπαλος έπαιξε αμυντικά και εμείς θέλαμε να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δεχτήκαμε όμως το γκολ στη μοναδική φάση του αντιπάλου και μετά ήμασταν υποχρεωμένοι να υπερβάλουμε εαυτόν. Η προσπάθεια που έγινε ήταν μεγάλη. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ, θα μπορούσαμε να δεχτούμε όμως κι άλλο».

 

 

Ο Ζουλιέν Φερνάντεζ είπε από την πλευρά του: «Νομίζω ό,τι η ομάδα έχει προσωπικότητα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά, μέσα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα βρέθηκε στο πρώτο μέρος πίσω στο σκορ από μία στημένη φάση στην πρώτη μόλις ευκαιρία του αντιπάλου μας. Όμως η εικόνα του αγώνα μέχρι τότε, δεν ήταν για να χάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφαρίσαμε, πιέσαμε τον αντίπαλο για την ανατροπή, τόσο με μεγάλες μπαλιές, όσο και με κοντινές. Αυτό τους έδωσε χώρο να βγούνε στη κόντρα επίθεση. Εν τέλει δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ και μείναμε στην ισοπαλία.

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου, δουλέψαμε πολύ με το τεχνικό τιμ, σε αυτές τις δύο εβδομάδες που είχαμε στη διάθεσή μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και καταλαβαίνω την στεναχώρια του. Να ξέρουνε πως ακριβώς το ίδιο νιώθουμε και εμείς. Ομως ο αντίπαλος ήταν καλή ομάδα, με καλή φυσική κατάσταση. Είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και δίνω την υπόσχεσή μου πως θα κάνουμε το καλύτερο για την συνέχεια».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 18:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep