Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

«Ολα τα μπράβο στους ποδοσφαιριστές»

Για το μέγεθος και την αξία της νίκης κόντρα στη Νίκη Βόλου, μίλησε ο τεχνικός του Βύζαντα, Θύμιος Γεωργούλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Θεωρώ ότι σε τρία σημεία κρίθηκε το παιχνίδι. Πρώτον αντεπεξήλθαμε στην καταιγίδα των πρώτων 15 λεπτών, όπου η Νίκη μας είχε βάλει μέσα στην περιοχή. Δεύτερον διότι σταδιακά αρχίσαμε να βγάζουμε κόντρα επιθέσεις, χωρίς όμως να παρεκκλίνουμε από το αρχικό μας πλάνο. Ισως εκεί να φανήκαμε και τυχεροί στο γκολ. Και τρίτον διότι ήμασταν άριστοι στα αμυντικά μας καθήκοντα, και δεν χάσαμε καθόλου την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ολα τα μπράβο αξίζουν στους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει δύσκολες εβδομάδες και ημέρες. Στην ομάδα υπάρχει δίψα για διάκριση και θεωρώ ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Το πόσο μεγάλη είναι η νίκη μας φαίνεται από την αξία του αντιπάλου, που έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία. Την αφιερώνουμε στον κόσμο και στον πρόεδρο μας, ώστε να βρει τα κουράγια να λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν και να συνεχίσουμε απερίσπαστοι».

Σε ερώτηση του FL News για το αν αυτή η νίκη χρειάζεται ειδική διαχείριση, καθώς ήταν η πρώτη φέτος, απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού σε σύνολα που απαρτίζονται από νεαρούς και άπειρους παίκτες, ο κ. Γεωργούλης τόνισε: «νομίζω η διακοπή που ακολουθεί θα μας ωφελήσει. Οι παίκτες μας είναι κατασταλαγμένοι. Ξέραμε ότι θα ερχόταν και η νίκη μία μέρα. Δεν πρόκειται ούτε να πετάμε στα σύννεφα, ούτε θα κρυβόμαστε κάτω από τη γη. Οπως είπατε και εσείς  θα γίνει μία ανάλογη διαχείριση».

Τους παίκτες του Βύζαντα, εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Αρναρέλης: «Οσον αφορά στο ματς, είχαμε στόχο από την αρχή να μπούμε δυνατά απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Μετά το πρώτο 15λεπτο καταφέραμε να κυριαρχήσουμε στο χώρο του κέντρου. Το γκολ μας έδωσε κίνητρα να προσπαθήσουμε περισσότερο και φάνηκε η δουλειά μας στο δεύτερο ημίχρονο. Οσο έπεφτε η Νίκη ψυχολογικά τόσο ο Βύζας ανέβαινε. Εγινε φανταστική δουλειά, ήταν μία νίκη βάλσαμο. Εγώ είμαι της άποψης ότι η μία νίκη φέρνει την άλλη. Θα κάνουμε τα πάντα για τον σκοπό μας».

Last modified onΚυριακή, 04 Νοέμβριος 2012 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep