Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα Ψαχνά θέλουν… Αναγέννηση

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας πανηγυρίζουν και ο Βαγγέλης Ντελέκος στο βάθος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καρδίτσας πανηγυρίζουν και ο Βαγγέλης Ντελέκος στο βάθος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει.

Η ομάδα της Καρδίτσας φανέρωσε όλες τις αδυναμίες του Ηρακλή Ψαχνών και με το επιβλητικό 4-1 πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος που θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Σε μονόλογο μετέτρεψε την αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών η Αναγέννηση Καρδίτσας και έφτασε στη νίκη με σχετική ευκολία που δεν φανέρωσε σε καμία στιγμή την διαφορά κατηγορίας των δύο ομάδων. Στο 24ο λεπτό ο Χατζηρίζος έκανε το 1-0 για την ομάδα της Καρδίτσας και στο 54ο λεπτό ο Μπουντούρης σημείωσε το 2-0.

Ο Ηρακλής Ψαχνών μείωσε στο 64ο με εκτέλεση πέναλτι του Γέσιτς και αναζητούσε το γκολ της ισοφάρισης. Τελεικά προδόθηκε από την άμυνα στις αντεπιθέσεις και την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κονέ στο 71ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Χατζηρίζος έκανε το 3-1 στο 74ο λεπτό και ο Υφαντής στο 88ο λεπτό έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της Αναγέννησης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Πάτρας, Γκόλιας, Κρανιώτης, Ρόβας, Γεωργακόπουλος (78' Μυργιώτης), Χατζηρίζος (88' Φλιούκας), Αθανασιάδης (85' Υφαντής), Μπουντούρης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Ψωμιάδης, Ζουλιώτας, Ρεπετσάς, Τάουερ (60' Λούσιο), Λιώσης, Ντελέκος (46' Ιακωβάκης), Κονέ, Βαγκελί, Τζάκης (44' Γέσιτς), Μούσα Ποκόνγκ, Χαϊκάλης.

Last modified onΤετάρτη, 24 Οκτώβριος 2012 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep