Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λαμπάδα στον Λαμπάκη

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (3-1, 2-2κ.α.) απέναντι στην Κασσιώπη με ήρωα τον Χρήστο Λαμπάκη που απέκρουσε τρεις φορές στη σχετική διαδικασία.

Η ομάδα της Κέρκυρας λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη στο Κύπελλο, όμως η Αναγέννηση Γιαννιτσών ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για τη 2η φάση, εκεί όπου θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66’ με τον Πετρογιάννη, αλλά η ομάδα της Πέλλας και παρότι στο 72’ ο Ιορδανίδης έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Ζάχος), ανέτρεψαν την κατάσταση με τους Φάμπιο (75’), Στεφανίδη (78’). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 83’ ο Πατινιώτης ισοφάρισε σε 2-2.

Στα πέναλτι ο Λαμπάκης.. έλαμψε με τρεις αποκρούσεις, όπως φαίνεται και στη σειρά: Ντε Πάουλα 0-1, Γυφτοκώστας (απόκρουση), Ντατίδης 0-2, Τσούκλης 1-2, Φάμπιο 1-3, Πετρόγιαννης: (απόκρουση), Ιορδανίδης: (άουτ), Καραγιάννης: (απόκρουση).

ΚΑΣΣΙΩΠΗ (Ρ. Μπολάνο): Ζάχος, Μεσημέρης, Ανυφαντής (76’ Πελάης), Σφακιανάκης, Θεοδωρέλλης, Πετρόγιαννης, Πατινιώτης (105’ Κεφαλάς), Τσούκλης, Γυφτοκώστας, Γραμματικόπουλος (73’ Κόκκινος), Καραγιάννης.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Ν. Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Χατζόγλου, Καρπαθάκης, Μπουτζίκος (46’ Ντατίδης), Ντε Πάουλα, Σπαθάρας, Καρακάσογλου (46’ Στεργίδης), Ιορδανίδης, Σκέμπης, Φάμπιο, Στεφανίδης (81’ Σιδηρόπουλος).

Last modified onΠέμπτη, 25 Οκτώβριος 2012 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep