Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ούτε στο κύπελλο η Επανομή

Η Αναγέννηση Επανομής έμεινε εκτός κυπέλλου και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση. Η Αναγέννηση Επανομής έμεινε εκτός κυπέλλου και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης πήρε την πρόκριση απέναντι στην Αναγέννηση που δεν έδειξε καλά στοιχεία ούτε στο κύπελλο.

Η Αναγέννηση Επανομής είχε την ευκαιρία να «πετάξει» από πάνω της το άγχος αρκετά νωρίς, αλλά το σουτ του Ταχματζίδη σταμάτησε στο δοκάρι στο 2ο λεπτό. Ο Γαϊδαρτζής στο 16ο λεπτό με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ταταρίδη. Στο 86ο λεπτό ο Ναστόσκι εκμεταλλεύθηκε το λάθος της άμυνας του Εθνικού Σιδηροκάστρου και από κοντά έκανε το 1-1 για την Επανομή. Η ομάδα της Αναγέννηση αγωνιζόταν από το 83ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταντάμη με δύο κίτρινες. Ο Μπουζούρας στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα και την πρόκριση στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβρηλίδης, Βλαχόπουλος, Φίλων (88’ Μουτίδης), Φιλιππίδης, Πασχαλούδης, Τσεμπερίδης, Κοκούτσης, Γιαλαμής (60’ Ασλανίδης), Γαϊδατζής, Σαχπατζίδης, Ρόβας (77΄Μπουζούρας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ταταρίδης, Κυζιρίδης (59’ Ναστόσκι), Σαμουηλίδης, Καραντασιάδης, Σικαλόπουλος, Λαμπερνάκης, Μεϊντης (70’ Παπατζίκος) Δραγανίδης, Νταντάμης, Ταχματζίδης, Κουκουλέκης

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep