Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έφυγε και ο Σερπάνος

Μετά την αποχώρηση του Κριστόφ Βαζέχα από την τεχνική ηγεσία του Φωκικού, τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και ο βοηθός του Θανάσης Σερπάνος.

Θεώρησε σωστή επιλογή να αποτελέσει και αυτός παρελθόν. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι, άλλωστε, που δεν συμφωνούσαν με την απόφαση του προέδρου Σίμου Παπαδημητρίου να λύσει τη συνεργασία του με τον Βαζέχα. Ο τέως πια προπονητής της ομάδας της Άμφισσας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (23/10) στην προπόνηση και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές. Τους είπε: «Σας πιστεύω. Δώστε τα όλα στη συνέχεια. Θεωρώ ότι όσο καιρό έμεινα στην ομάδα έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα». Ο Βαζέχα θα συναντηθεί τις προσεχείς ημέρες με τον Παπαδημητρίου, ώστε να συνομιλήσουν από κοντά για όλα όσα συνέβησαν και τα οποία τους οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας τους.
Πλέον το βάρος πέφτει στον Κώστα Τερζή, ο οποίος θα αναλάβει το κοουτσάρισμα στο παιχνίδι της Τετάρτης (24/10, 14.30) με τον ΑΟΧ για το Κύπελλο. Στην αποστολή βρίσκονται 17 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Μανιάτης, Γεωργίου, Εσόνο, Χαλούλος, Αργυρός, Λίτσος, Κωστόπουλος, Τετέ, Σκαρίμπας, Ταμπάκης, Μπουλούλης, Θέος, Ευσταθίου, Γκομές, Αμπντουραχμάνι, Αλμπέρτο, Λουκίνας.

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep