Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μικρόβιο στο μόσχευμα του Κουτρουμάνου

Ένα μικρόβιο μόλυνε το γόνατο του Δημήτρη Κουτρουμάνου και ως εκ τούτου η φετινή σεζόν τέλειωσε πρόωρα για τον αμυντικό του Παναιτωλικού.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κουτρουμάνος. Λίγες μέρες μετά την εγχείρησή του στο γόνατο, ένα μικρόβιο κατέστρεψε το μόσχευμα που του είχε τοποθετηθεί και ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μεταβεί ξανά στη Γερμανία. Όπως είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Παναιτωλικού θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο γιατρός των «καναρινιών», Γρηγόρης Ζήσης, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΥΤΙΚΑ 9.61FM: «Θα μπορούσε να περάσει το μικρόβιο στο αίμα του. Δεν κινδύνεψε η υγεία του αλλά είναι μια άσχημη κατάσταση. Το μικρόβιο αυτό είναι νοσοκομειακό και είναι ανθεκτικά και στα αντιβιοτικά. Συμβαίνει αυτό όσο καλά και να γίνουν οι αποστειρώσεις. Είναι πρόβλημα για μας τους γιατρούς και κυκλοφορούν στα νοσοκομεία.Τώρα ξεκινάει από την αρχή αφού το μόσχευμα καταστράφηκε και πλέον μένει να διορθωθεί το γόνατο αφού το μικρόβιο προχωράει κι εκεί. Δεν μπορούμε να ξέρουμε όλο αυτό πόσο χρόνο θα πάρει. Μπορεί να είναι και μήνας. Θα το δείξουν οι εξετάσεις αυτό. Ήταν άτυχος ο Δημήτρης. Έχει ξανασυμβεί σε ποδοσφαιριστή αλλά πήγαν όλα καλά.

Απλά για το παιδί αυτό του έτυχε στην καλύτερη περίοδο. Είχε μια καλή χρονιά πέρσι, τραυματίστηκε με τον Άρη και μετά του πήγαν όλα στραβά. Εγώ είμαι αισιόδοξος αν καθαρίσει η άρθρωση από το μικρόβιο. Υπάρχουν και πλαστικά μοσχεύματα που μπορούν να διαψεύσουν και την επιστήμη. Φυσικά η φετινή χρονιά έχει τελειώσει! Αυτό μας στεναχωρεί».

Media

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep