Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο»

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως έπρεπε ο Παναιτωλικός να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως έπρεπε ο Παναιτωλικός να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Καραγεωργίου τόνισε πως η βαθμολογική θέση αδικεί τον Παναιτωλικό που έπρεπε να είναι στην κορυφή.

Αν το δούμε λίγο ψύχραιμα το παιχνίδι θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα. Επρεπε ο αγώνας να τελειώσει με ένα πολύ μεγάλο σκορ. Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος και αυτό έγινε και σήμερα. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, θέση πρωταγωνιστή πήραν και οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Για απόλυτη κυριαρχία του Παναιτωλικού στο ματς με την Καλλιθέα μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, Νίκος Καραγεωργίου.

«Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους. Αν το δούμε λίγο ψύχραιμα το παιχνίδι θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα. Επρεπε ο αγώνας να τελειώσει με ένα πολύ μεγάλο σκορ. Παρόλα αυτά στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος και αυτό έγινε και σήμερα. Μαζί με τους ποδοσφαιριστές, θέση πρωταγωνιστή πήραν και οι διαιτητές της αναμέτρησης. Για αυτό πρέπει να τους δώσουμε και τα συγχαρητήρια. Δεν πειράζει, τελείωσε το ματς και μας μένει η ικανοποίηση πως η ομάδα βαδίζει σε ένα σωστό δρόμο και θα έρθουν οι βαθμοί για να πάμε εκεί που ξέρουμε πως αξίζει να βρίσκεται η ομάδα».

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε τις ευκαιρίες που είχε στο πρώτο.

«Τι ερώτηση είναι αυτή που μου κάνετε; Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε έξι, επτά, οκτώ ευκαιρίες. Χάσαμε ακόμη τρεις στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί μια ομάδα να κρατήσει τον ίδιο ρυθμό για 90 λεπτά; Εντάξει, δεν είχαμε επτά ευκαιρίες, είχαμε τρεις. Οπωσδήποτε σε ένα ματς δεν μπορείς να έχεις ρυθμό για όλη τη διάρκεια. Ακόμη και στο δεύτερο που κάναμε λιγότερες φάσεις, ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο».

 

Η ανάπτυξη του Παναιτωλικού έγινε με βαθιές μπαλιές και δεν υπήρχε παιχνίδι στο κέντρο για να κατέβει η μπάλα. Αυτό ήταν επιλογή σας;

«Ετσι σχεδιάσαμε το παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος είναι τραγικός και δεν μπορείς να παίξεις με την μπάλα κάτω σε αυτό το γήπεδο. Αν την κατεβάζαμε θα δεχόμασταν την πίεση από τον αντίπαλο και επειδή δεν μπορείς να παίξεις τεχνικά όταν η μπάλα θα είναι κάτω, προτιμήσαμε τις μακρινές μπαλιές. Ιδιαίτερη συμβολή σε αυτό είχε ο Κουτσοσπύρος που έσπασε πολλές μπάλες, δημιούργησε προϋποθέσεις για τους συμπαίκτες του και επιδιώξαμε να το κάνουμε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Αγρίνιο. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και με την Λάρισα. Ο αντίπαλος μας πήρε τη νίκη με μια φάση. Το ίδιο παραλίγο να συμβεί και εδώ. Δεχθήκαμε γκολ από μια φάση και παραλίγο έτσι να χάσουμε και σήμερα».

Παρότι έγιναν φάσεις δεν ήρθαν τα γκολ και αυτό εκνεύρισε την ομάδα. Τι φταίει;

«Όταν μια ομάδα παίζει με έναν τόσο αξιόλογο αντίπαλο, δημιουργεί τις προϋποθέσεις και δεν βάζει το γκολ, κάποια στιγμή θα έρθει και ο εκνευρισμός. Δικαιολογώ τους παίκτες μου. Το γκολ χρειάζεται εκτός από ικανότητα και τύχη. Θεωρώ πως έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Είχε και ο αντίπαλος έναν ικανό τερματοφύλακα. Είχε και καλές αποκρούσεις ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, αλλά και άλλες έφυγαν άουτ. Χρειάζεται να το βοηθήσουμε αυτό το κομμάτι, είτε μέσα από την προπόνηση, είτε με κάποια ενίσχυση».

Ο Παναιτωλικός παίζει καλύτερα εκτός; Τον επηρεάζουν τα προβλήματα που έχει στην έδρα του;

«Η ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα στο Αγρίνιο. Παίξαμε πάρα πολύ καλά και με την Λάρισα. Ο αντίπαλος μας πήρε τη νίκη με μια φάση. Το ίδιο παραλίγο να συμβεί και εδώ. Δεχθήκαμε γκολ από μια φάση και παραλίγο έτσι να χάσουμε και σήμερα. Με την Λάρισα είχαμε την απόλυτη κατοχή, μας έκαναν μια φάση και χάσαμε. Μας αδικούν οι οκτώ βαθμοί και έπρεπε να είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία».

Σας επηρεάζουν ψυχολογικά οι χαμένοι βαθμοί;

«Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να τους έχουμε. Θεωρώ πως με την εικόνα της ομάδας θα έρθει και σύντομα θα είμαστε πρώτοι».

Last modified onΔευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 00:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep