Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παραίτηση υπό προϋποθέσεις»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του στην ομάδα της Επανομής. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών τόνισε πως θα μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον του στην ομάδα της Επανομής.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά την ήττα από την Αναγέννηση Γιαννιτσών είπε πως οι παίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους και ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την ήττα και θα μιλήσει με τη διοίκηση για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Τις ευθύνες τόνισε πως θα αναλάβει ο Σπύρος Μπαξεβάνος και θα μιλήσει με τη διοίκηση για να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Επανομής. «Έχω μάθει στις ήττες να παίρνω εγώ την ευθύνη. Σέβομαι τον εαυτό μου και έτσι λειτουργώ. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο και όπως του είπα μετά το ματς «υπό προϋποθέσεις» προτίθεμαι να παραιτηθώ. Αυτά τα παιδιά αδικούν τους εαυτούς του και πρέπει να πιστέψουν σ’ αυτούς». Για την αναμέτρηση είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι που, όπως είπαμε στα αποδυτήρια, θα το κέρδιζε αυτός που το ήθελε πιο πολύ. Δυστυχώς για μας τα Γιαννιτσά το ήθελαν περισσότερο. Το γρήγορο γκολ μας επηρέασε, όμως δεν μπήκαμε στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Είχαμε αναρχία, πίεση και άγχος, το οποίο «κατάπιε» τους ποδοσφαιριστές μου. Συγχαρητήρια στα Γιαννιτσά, πέτυχαν μια άξια νίκη, η οποία μπορεί να να είχε πιο ευρύ σκορ. Είναι σκληρό για μας, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep