Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ανατριχιαστική εικόνα Ανατριχιαστική εικόνα

Η ΑΕΛ τίμησε τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή κερδίζοντας 2-1 τον Ατρόμητο.

 

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η Λάρισα έκανε το καθήκον της και τίμησε τη μνήμη του Παναγιώτη Μπαχράμη, επικρατώντας σε φιλική αναμέτρηση του Ατρόμητου με 2-1.

 

Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς το ματς ήταν αφιερωμένο στον αείμνηστο ποδοσφαιριστή που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. 7.000 περίπου φίλοι της ΑΕΛ που βρέθηκαν στο γήπεδο απέδωσαν φόρο τιμής, ενώ η διοίκηση, η ΠΑΕ Ατρόμητος καθώς και μέλη των οργανωμένων οπαδών, τίμησαν με αναμνηστικές πλακέτες, τη σύζυγο, τη μητέρα και το θείο του Παναγιώτη Μπαχράμη.

 

Ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή ήταν όταν όλοι οι παίκτης της ΑΕΛ φόρεσαν τη φανέλα με το Νο 33 και από τα μάτριξ της AEL FC Arena, ξεπρόβαλε η φιγούρα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.

 

Για την ιστορία τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν στο 18' ο Επστάιν, στο 22' ο Σαϊτιώτης με πέναλτι και στο 47' ο Χασομέρης. Σε γενικές γραμμές οι Βυσσινί έδειξαν ξανά ένα εξαιρετικό πρόσωπο επιβεβαιώνοντας πως είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άμεση επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

* Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε στο 20' ο Τόνι Γκονζάλες. Ο Ισπανός άσος χτύπησε στο δεξιό πόδι, εμφανίζοντας πρήξιμο στο μετατάρσιο.


Συνθέσεις:

ΑΕΛ: Μιχαηλίδης (46΄Σωτηρίου), Παπαγεωργίου, Βενετίδης (67΄Κατσιαρός), Καλί, Ταλ (46΄Κολοβέτσιος), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (73΄Χατζής), Χασομέρης (71΄Ρομέου), Σιατραβάνης (88΄Καραχάλιος), Σαϊτιώτης (57΄Ζεκίνια), Γκονζάλες (20' Πλιάγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ (46΄Ράντμαν), Επστάιν (46΄Μπρίτο), Γιαννούλης (77΄Αργυρός), Γκαρσία (57΄Δημούτσος), Μακρής (46΄Καντούτσης), Φυτανίδης, Τάτος (77΄Λιμνιός), Μήτρογλου (71΄Αναστασάκος), Μπέλιτς (63΄Καραμάνος), Τόμας, Αθανασίου (46΄Σφακιανάκης).

Last modified onΔευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2011 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep