Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Ταπεινοί…»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης μετά την ιστορική νίκη του Εθνικού Γαζώρου.

Η ομάδα των Σερρών πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της ιστορίας της στη Football League απέναντι στον Φωκικό (4-0) και ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε:

«Την σημερινή νίκη την χρωστούσαν οι ποδοσφαιριστές στους εαυτούς τους. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα αυτά τα οποία δημιουργούν, έγιναν και ουσία, δηλαδή βαθμοί. Είμαι παρά πολύ ικανοποιημένος, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όμως εάν η διαχείριση ενός κακού αποτελέσματος είναι υπόθεση δύσκολη, η διαχείριση αυτού του αποτελέσματος είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ ταπεινοί, και πάρα πολύ προσγειωμένοι. Έχουμε σε 6 μέρες παιχνίδι μέσα στη Λάρισα και πρέπει να ανασυνταχθούμε. Να δούμε πως θα γίνει να επιστρέψουν όσοι τραυματίες γίνεται, για να έχουμε περισσότερες επιλογές στο ροστερ.

Ο κόσμος που ήρθε ανταμείφτηκε και τους ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Έχω την εντύπωση ότι, κάτω από την λογική που σας μίλησαν πιο πριν, σε αυτά τα παιδιά ανήκει κάτι περισσότερο από αυτό που πήραν μέχρι τώρα στην football league».

Ο Δημήτρης Καρυπίδης είπε: «Θέλαμε πάρα πολύ αυτή την νίκη. Δουλέψαμε όλοι αυτές τις μέρες όπως δουλεύουμε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Προσπαθήσαμε, και σήμερα πετύχαμε ένα σχετικά γρήγορο γκολ, το οποίο μας βοήθησε στο να φύγει το αγχος.

Από εκεί και μετα, ότι κάναμε στην προπόνηση μας βγήκαν σχεδόν όλα. Πετύχαμε 4 γκολ, και αυτή είναι μία μεγάλη νίκη για μας, η πρώτη μας στην κατηγορία. Θα την χαρούμε και από αύριο πάλι δουλειά, γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λάρισα. Ελπίζουμε από εδώ και πέρα τα αποτελέσματα να είναι θετικά για εμάς και να έρχονται πιο εύκολα».

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 20:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep