Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζέχα: «Δεν υπήρχαμε...»

Πολλά τα παράπονα του Κριστόφ Βαζέχα από την εμφάνιση του Φωκικού στις Σέρρες.

Ο προπονητής της ομάδας της Άμφισσας δήλωσε μετά το «βαρύ» 4-0 από τον Εθνικό Γαζώρου:

«Μετά από μία ήττα 4-0 είναι δύσκολο να πούμε κάτι καλό για την ομάδα μας. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι η ομάδα, σήμερα, μετα από το 2-0 δεν είχε αντίδραση. Σίγουρα είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά δεν θέλω να μείνω σε αυτό το κομμάτι. Μετά το 2-0 υπήρχε μόνο μία ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Από το καλό ξεκίνημα που είχαμε στα πρώτα παιχνίδια, ίσως όλοι πιστέψαμε ότι η ομάδα πάει για κάτι πολύ ψηλά, δυστυχώς το σημερινό παιχνίδι μας έδειξε ότι αυτή η ομάδα θέλει πάρα πολλή δουλειά.

Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά φέτος, που έχουμε 21 ομάδες. Και από την στιγμή που δεν έχεις καλό ροστερ είναι για κάθε ομάδα πάρα πολύ δύσκολο να αντέξει αυτό τον ρυθμό. Από κάθε ήττα υπάρχει κάποιο κέρδος. Το καλύτερο φάρμακο για εμάς θα είναι το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας με την Παναχαϊκή και εκεί πρέπει να συνέλθουμε ψυχολογικά και να έχουμε διαφορετικό πρόσωπο στο παιχνίδι».

Ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Χαλούλος είπε: «Με την προετοιμασία και την δουλειά που κάναμε δεν αξίζουμε να έχουμε τέτοια εικόνα στο Γήπεδο. Ήταν καθοριστικό το γκόλ που δεχθήκαμε γιατί έως τότε ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, άλλα είχαμε σχεδιάσει με τον προπονητή μας και άλλα μας βγήκαν στο παιχνίδι.

Δυστυχώς έτσι είναι η μπάλα. Είναι βαρύ το σκορ για μας, αλλά πιστεύω ότι όταν χάνεις 4-0 μετα από ένα καλό ξεκίνημα, αυτό σημαίνει ότι είχαν πάρει αέρα τα μυαλά μας. Το σκορ αυτό μας προσγείωσε και είδαμε πως είναι η Β΄ Εθνική».

Last modified onΔευτέρα, 15 Οκτώβριος 2012 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep