Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπαμπά νίκα τον Βόλο»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Απολαυστικός ο Μιχάλης Ζιώγας στη συνέντευξη Τύπου.

Όταν ακούω την κόρη μου πριν φύγω από το σπίτι να μου λέει: «Μπαμπά αν δεν νικήσεις, δεν θα πάω αύριο σχολείο, κατάλαβα αμέσως ότι όλη η πόλη ζει σε αυτό τον ρυθμό»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας είπε μετά τη νίκη (3-0) απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την πολύ μεγάλη συμπαράσταση και αφιερώνω τη νίκη στους Monsters. Σε αυτά τα παιδιά που μετά την ήττα από τα Γιαννιτσά μου είπαν ότι με πιστεύουν και ότι μπορώ να οδηγήσω την ομάδα σε επιτυχίες.

Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά και στο προηγούμενο που πίστευα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε έβαλα τον Μάγγο για να θωρακίσω την ομάδα. Δυστυχώς, όμως στο ποδόσφαιρο γίνονται και λάθη και δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ.

Πέρυσι με ένα κάρο καλούς παίκτες ερχόταν ο Βύζας και έπαιρνε αποτέλεσμα. Κερδίσαμε 3-0 και είχαμε δύο δοκάρια. Ξέρετε πόσο ήθελα να νικήσουμε, γιατί εκτός από προπονητής είμαι και οπαδός αυτής της ομάδας. Δεν θα άντεχα ούτε την ισοπαλία.

«Πέρυσι η ομάδα μας, έπαιζε με Μπόα Μόρτε, Ταλ, Σεσίνια, Καλί και φέρναμε 0-0 με τον Βύζαντα. Σήμερα κερδίσαμε 3-0 και είχαμε 2 δοκάρια. Σαφέστατα σήμερα ήθελα να κερδίσω, δεν θα το άντεχα το μη νικηφόρο αποτέλεσμα. Φεύγοντας από το σπίτι η κόρη μου, μου είπε μπαμπά φρόντισε να κερδίσεις γιατί αλλιώς δεν θα μπορώ να πάω αύριο σχολείο. Όλοι καταλαβαίνουν ότι όλη η πόλη ζούσε στον παλμό αυτής της αναμέτρησης».

-Εντός έδρας 6 γκολ και τουλάχιστον 10 κλασικές ευκαιρίες. Εκτός έδρας μηδέν γκολ και ευκαιρίες μετρημένες στα δάχτυλα. Γιατί τόσο μεγάλη απόσταση στην επιθετική απόδοση;

«Αν σταθούμε στα νούμερα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Θέλει χρόνο αυτή η ομάδα. Μην ξεχνάτε τι περάσαμε το τελευταίο 20ήμερο. Αγαπάμε την ομάδα, ο καθένας προσπαθεί να τη βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε αδυναμίες και προσπαθούμε να τις διορθώσουμε. Αν έχω κάνει λάθη, ζητάω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παλαίμαχους που την Τρίτη βρεθήκαμε και έδειξαν πόσο αγαπάνε και πόσο στηρίζουν την ομάδα. Νομίζω ότι ο μεγαλομέτοχος έχει επενδύσει και έχει βοηθήσει την ομάδα και αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε… Έγιναν πολλά στο παρελθόν… Ορκίζομαι σε αυτή τη φανέλα ότι δεν πρόκειται ποτέ να την προδώσω».

-Γιατί πήγατε να πανηγυρίσετε στους MONSTERS;

«Σε αυτούς. Όπως, είπα νωρίτερα, χαρίζω τη νίκη. Με βοήθησαν πολύ όλο αυτό το διάστημα με τη στήριξή τους».

-Νιώθετε πιεσμένος από κάτι ή κάποιους;

«Δεν θέλω να συνεχίσω για να μην δημιουργήσω πρόβλημα σε κάποιον από εσάς».

Όταν ακούω την κόρη μου πριν φύγω από το σπίτι να μου λέει: «Μπαμπά αν δεν νικήσεις, δεν θα πάω αύριο σχολείο, κατάλαβα αμέσως ότι όλη η πόλη ζει σε αυτό τον ρυθμό».

Last modified onΠέμπτη, 11 Οκτώβριος 2012 23:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep