Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα»

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου των Μεγάρων σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται με πολλά νεαρά παιδιά. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ζήτησε τη στήριξη του κόσμου των Μεγάρων σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται με πολλά νεαρά παιδιά.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως τα νέα παιδιά που έχει ο Βύζας θέλουν στήριξη και όχι αποδοκιμασίες από την εξέδρα.

«Δεν μου άρεσαν κάποιες διαμαρτυρίες από τον κόσμο, που φώναζαν πως φέραμε ισοπαλία στα Μέγαρα. Τι είμαστε; Μπαρτσελόνα; Με ποιον παίζαμε; Με καμία μικρή ομάδα; Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου των Μεγάρων. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, με όραμα στο μέλλον και εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε την ομάδα».

Ο προπονητής του Βύζαντα ζήτησε από τον κόσμο των Μεγάρων στήριξη σε αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα με 29 νέα πρόσωπα και τόνισε πως δεν έγιναν ξαφνικά Μπαρτσελόνα.

«Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Για εμάς που είμαστε μια καινούργια ομάδα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, αφού έχουμε 29 νέους παίκτες και έναν που έχει μείνει από πέρσι. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με τη φάση του Ντιαλό, μετά το 25ο λεπτό άνοιξαν οι γραμμές μας και ο Εθνικός πήρε την κατοχή της μπάλας με την καλή και ποιοτική ομάδα που έχει. Η ομάδα παρουσιάστηκε κουρασμένη, περισσότερο από τα άλλα παιχνίδια που δώσαμε. Εχουμε ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει από την τρίτη κατηγορία και την τέταρτη, ενώ οι παίκτες που ήρθαν από την Football League δεν αγωνιζόντουσαν πέρσι στις ομάδες τους. Δεν είναι εύκολο για αυτούς τους ποδοσφαιριστές να παίζουν κάθε τρεις μέρες αγώνα.

«Δουλεύουμε σκληρά με τα παιδιά που επιλέξαμε. Αυτή ήταν η οικονομική δυνατότητα της ομάδας, αν η ομάδα είχε την ικανότητα να πάρει άλλους ποδοσφαιριστές, θα τους είχε πάρει. Η διοίκηση κάνει έναν τρομερό αγώνα να πληρώσει ότι μπορεί, φορολογικές ενημερότητες, ενοίκια, δελτία, ότι μπορεί».

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Άλλη υποδομή έχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές του Γάζωρου και του Ολυμπιακού Βόλου και άλλοι οι παίκτες του Βύζαντα Μεγάρων. Αυτός είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει να τον παραβλέψουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, έχουμε προβλήματα σας ομάδα ακόμη.

Εχουμε νέα παιδιά που πρέπει να δουλέψουμε μαζί τους και στην ψυχολογία. Δεν μου άρεσαν κάποιες διαμαρτυρίες από τον κόσμο, που φώναζαν πως φέραμε ισοπαλία στα Μέγαρα. Τι είμαστε; Μπαρτσελόνα; Με ποιον παίζαμε; Με καμία μικρή ομάδα; Χρειαζόμαστε την στήριξη του κόσμου των Μεγάρων. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, με όραμα στο μέλλον και εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε την ομάδα. Ξέρουμε τα θετικά μας, ξέρουμε τα αρνητικά μας.

Θα παρακαλέσω τον κόσμο των Μεγάρων να στηρίξει την ομάδα, διότι είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε σε μια φάση να πετύχουμε κάποιο γκολ αν παίζαμε πιο σωστά. Ακόμη θεωρώ πως υπάρχει ένα χέρι στην περιοχή που το θεώρησε ακούσιο και ίσως ήταν πέναλτι. Πρέπει να ξέρουμε πως όταν φτάσουν κάποιοι παίκτες στα επίπεδα της φυσικής κατάστασης που πρέπει και επιστρέψουν ένας, δύο παίκτες που μας λείπουν η ομάδα θα είναι διαφορετική. Δεν μπορεί μια ομάδα με τριάντα καινούργιους παίκτες ξαφνικά να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί. Η αμυντική μας γραμμή είναι 21 ετών, είναι νέα παιδιά όλα, έχουν άγχος, ίσως να μην έχουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται.

«Στα φιλικά της προετοιμασίας είχαμε άλλη ομάδα και ξαφνικά με κάποια προβλήματα στα δελτία, χάσαμε τρείς, τέσσερις παίκτες. Στα Γιαννιτσά πήγαμε με μείων επτά παίκτες από αυτούς που προετοιμάζαμε στα φιλικά. Παράλληλα ήρθαν παίκτες τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπάρχει ανισορροπία στην φυσική κατάσταση»

Δουλεύουμε σκληρά με τα παιδιά που επιλέξαμε. Αυτή ήταν η οικονομική δυνατότητα της ομάδας, αν η ομάδα είχε την ικανότητα να πάρει άλλους ποδοσφαιριστές, θα τους είχε πάρει. Η διοίκηση κάνει έναν τρομερό αγώνα να πληρώσει ότι μπορεί, φορολογικές ενημερότητες, ενοίκια, δελτία, ότι μπορεί. Από την πλευρά μας εμείς κάνουμε τη δική μας προσπάθεια μέσα στο γήπεδο για να ξεπεράσουμε μέσα από τη δουλειά και μέσα από κάποια αποτελέσματα όλα τα προβλήματα. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τα δεδομένα της ομάδας. Χρειάζεται υπομονή και όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, καλό είναι να μην χάνεις».

Το ρόστερ που έχει η ομάδα αντέχει για έναν μαραθώνιο που έχει τόσες αγωνιστικές;

«Στα φιλικά της προετοιμασίας είχαμε άλλη ομάδα και ξαφνικά με κάποια προβλήματα στα δελτία, χάσαμε τρείς, τέσσερις παίκτες. Στα Γιαννιτσά πήγαμε με μείων επτά παίκτες από αυτούς που προετοιμάζαμε στα φιλικά. Παράλληλα ήρθαν παίκτες τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Υπάρχει ανισορροπία στην φυσική κατάσταση, δεν είναι εύκολα τα πράγματα και δεν έχω και κανένα μαγικό ραβδάκι. Δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε τους παίκτες πρώτα σε μια ισορροπία φυσικής κατάστασης πρώτα, μετά να τους δέσουμε για να μπορέσουμε να παίξουμε αυτοματισμούς».

«Μακάρι με τα παιδιά που έχουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς μέχρι τον Δεκέμβριο και εκεί να καλύψουμε τις θέσεις που μας λείπουν. Να επιστρέψει και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Ο Κάστρο και ο Βίτο που έκαναν μαζί μας προετοιμασία έφυγαν αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής».

Λείπει ένας ποδοσφαιριστής από τον άξονα για να βοηθήσει το παιχνίδι;

«Το ξέρω πολύ καλά ότι λείπει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Μακάρι να είχε τα χρήματα να αγοράσω έναν παίκτη στον άξονα. Εκεί είναι το πρόβλημα μας. Προσπαθώ με τα παιδιά που έχω να δουλέψω. Μακάρι με τα παιδιά που έχουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς μέχρι τον Δεκέμβριο και εκεί να καλύψουμε τις θέσεις που μας λείπουν. Να επιστρέψει και ο Γιώργος Λαμπρόπουλος. Ο Κάστρο και ο Βίτο που έκαναν μαζί μας προετοιμασία έφυγαν αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Κάστρο έμεινε και κάνει μαζί μας προπονήσεις, αλλά ο Βίτο έφυγε και μπορεί να γυρίσει τον Δεκέμβριο. Ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες χάσαμε τα τρία τέταρτα της ομάδας και δίνουμε κάθε τρεις μέρες παιχνίδι με άλλη ενδεκάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep