Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Σε μια κλωστή ο Θρασύβουλος

Η παραίτηση του Σωτήρη Μασούρη φέρνει πάλι μπροστά στη προβλήματα του τον Θρασύβουλο και τους μετόχους της ΠΑΕ που θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις στην Γενική Συνέλευση. Η παραίτηση του Σωτήρη Μασούρη φέρνει πάλι μπροστά στη προβλήματα του τον Θρασύβουλο και τους μετόχους της ΠΑΕ που θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις στην Γενική Συνέλευση.

Η παραίτηση του Σωτήρη Μασούρη φανερώνει πάλι πως η ομάδα της Φυλής είναι σε θέση «επιβίωσης», αφού κανένα από τα προβλήματα που είχε το καλοκαίρι δεν έχει λυθεί.

Οι πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν και η έλλειψη θέλησης για να βρεθεί λύση έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν υπήρξε η διάθεση να «κλείσουν» αρκετά από τα θέματα που βασάνιζαν την ΠΑΕ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν επιτεύχθηκε.

Ο στρατηγός Θρασύβουλος το 403 π.Χ. με ορμητήριο το Φρούριο της Φυλής βασιζόμενος σε μια μικρή ομάδα υποστηρικτών κατέλαβε αρχικά τον Πειραιά και στη συνέχεια την Αθήνα ώστε να «διώξει» από την πόλη του το καθεστώς των Τριάκοντα Τυράννων που είχαν επιβάλλει οι Σπαρτιάτες μετά τη νίκη τους στον Πελοποννησιακό πόλεμο.

Η ομάδα του Θρασύβουλου που χρωστά το όνομα της στον στρατηγό ζει κάτω από την «τυραννία» των προβλημάτων που δεν βρίσκουν λύση. Οι πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν και η έλλειψη θέλησης για να βρεθεί λύση έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο. Από το τέλος της προηγούμενης σεζόν υπήρξε η διάθεση να «κλείσουν» αρκετά από τα θέματα που βασάνιζαν την ΠΑΕ, αλλά δυστυχώς αυτό δεν επιτεύχθηκε.

Το πρώτο καμπανάκι ήρθε μια ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ανακοίνωση της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα λόγω των προσφυγών που ταλαιπωρούσαν την ομάδα και την προηγούμενη σεζόν, όμως, χωρίς συνέπειες.

Τα υψηλά συμβόλαια του παρελθόντος, η χρονιά της συμμετοχής στην Super League και η αδυναμία να αντιληφθούν κάποιοι την κατάσταση έχει φέρει πάλι την ομάδα σε τέλμα. Δυστυχώς εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν και τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν ίσως οι τελευταίες προσπάθειες.

Το πρώτο καμπανάκι ήρθε μια ημέρα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ανακοίνωση της μη συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Τότε βγήκε στην επιφάνεια το πρόβλημα με τις προσφυγές που κρατούσε από την προηγούμενη σεζόν και είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε άλλες ομάδες που δεν μπορούσαν να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα.

Μετά την παραίτηση του Σωτήρη Μασούρη από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ θα υπάρξει Γενική Συνέλευση, όπου οι μέτοχοι θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον της ομάδας. Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την ομάδα τη Φυλής και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Τα περσινά θύματα ήταν ο Διαγόρας Ρόδου και ο Εθνικός Αστέρας, ενώ ο Θρασύβουλος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα που ξεπεράστηκαν την σεζόν που τελείωσε. Οι άνθρωποι της διοίκησης γνώριζαν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν με τις ίδιες αδιέξοδες αγωνίες και χρειαζόταν δραστική λύση για να κλείσει το θέμα. Αυτό δεν συνέβη, ακόμη οι διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές δεν έχουν κλείσει και πλέον όλα είναι πάλι στον αέρα.

Μετά την παραίτηση του Σωτήρη Μασούρη από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ θα υπάρξει Γενική Συνέλευση, όπου οι μέτοχοι θα πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον της ομάδας. Τα επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για την ομάδα τη Φυλής και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

Last modified onΤρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 04:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep