«Χάσαμε το ρυθμό μετά το γκολ»

  • Written by Γιάννης Μπακέλας
  • Published in Βύζας
  • 0 comments
Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας υποστήριξε πως ο Βύζας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό μετά το γκολ που δέχθηκε. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας υποστήριξε πως ο Βύζας δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό μετά το γκολ που δέχθηκε.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας τόνισε πως ο Βύζας έχει νεανική ομάδα που χρειάζεται χρόνο και δεν είναι εύκολο με συνεχόμενα ματς.

Στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του και το οποίο θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί στάθηκε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας. Ο προπονητής του Βύζαντα τόνισε πως η ομάδα του έχασε τον ρυθμό της αναμέτρησης μετά το γκολ που δέχθηκε.

«Ηταν ένα δύσκολο παιγνίδι για μας. Μετά τα άσχημα αποτελέσματα του Παναιτωλικού ξέραμε ότι οι γηπεδούχοι θα παίξουν στο κόκκινο. Στο πρώτο μέρος θα μπορούσαμε να προηγηθούμε σε δυο περιπτώσεις και να αλλάξουμε το ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση μας έπεσε και δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τον ρυθμό του Παναιτωλικού. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα γκολ που φάγαμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έχουμε μια νεανική ομάδα που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε ματς κάθε τρεις μέρες. Περιμένουμε ακόμη δυο προσθήκες στον άξονα. Ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό για την φιλοξενία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep