Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διλμπέρης: «Όλα τα κουσούρια μαζί…»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε ότι ο Εθνικός Γαζώρου χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Καβάλα ο προπονητής της ομάδας των Σερρών μίλησε για απειθαρχία και σημείωσε:

«Το αποτέλεσμα ήρθε από την κακή συμπεριφορά που είχαμε. Σίγουρα το αυτογκόλ μας επηρέασε. Βγάλαμε ό,τι χειρότερο ποδοσφαιρικό κουσούρι είχαμε και αυτό για μένα σημαίνει πως χρειαζόμαστε πολλή δουλειά. Παρά το γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό και καθαρές επιλογές.

Σε πολλές στιγμές έψαχνα να βρω το σχήμα, πράγμα που σημαίνει πως είχαμε απειθαρχία και μειώσαμε κατά πολύ τις πιθανότητες να κάνουμε κάτι καλύτερο. Είμαι όμως αισιόδοξος για την συνέχεια και συνεχίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο. Έχω ένα ρόστερ 25 παιδιών τα οποία τα πιστεύω. Απλά θα πρέπει να καταλάβουν πως δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να κληθούν να βοηθήσουν. Η αλλαγή που έκανα με τον Μουσικάκη δεν είχε καμία σχέση με το αυτογκόλ που πέτυχε, απλά ήταν θέμα τακτικής».

Ο Αντωνης Χαριτίδης ανέφερε: «Είναι το τρίτο ματς που πετάμε βαθμούς. Δεχθήκαμε ένα τυχαίο γκολ και μετά προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί. Δεν ήμασταν εκεί που έπρεπε να είμαστε. Από δω και πέρα κάτω το κεφάλι και πολλή δουλειά έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως αδικούμε τον εαυτό μας».

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 20:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep