Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Το μοντέλο θέλει δουλειά»

Ο προπονητής του Πιερικού, Νίκος Γκουλής ζήτησε υπομονή, αλλά είχε παράπονα από την τελική προσπάθεια.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Θρασύβουλο ο Βοιωτός τεχνικός ανέφερε: «Θέλαμε και οι δύο το τρίποντο. Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες ευκαιρίες, αλλά σε δύο στιγμές θα μπορούσαμε να είχαμε φτάσει στο γκολ, όπως και ο αντίπαλος. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερο ρυθμό και θα μπορούσαμε να βρούμε δίχτυα. Όταν έχουμε τόσες τελικές εκτός έδρας πρέπει να σκοράρουμε.

Είναι σημαντικο, πέρα από το αποτέλεσμα που μας δίνει μισή χαρά, που το ματς ολοκληρώθηκε και στην ενδεκάδα υπήρχαν επτά Κατερινιώτες και οι πένε ήταν κάτω των 21. Αυτό το μοντέλο θέλει προσπάθεια, δουλειά και υπομονή. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Θρασύβουλο, στον Στάθη Σταθόπουλο και στον Γιώργο Σύρο με τον οποίο συνεργαστήκαμε στον Εθνικό και είχαμε πολλά προβλήματα εκεί..

Ο Αλέξανδρος Σεχολάρι είπε: «Ήταν ένα ισορροπημένο μας. Και οι δύο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Εμείς είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες. Για να σκοράρεις, όμως πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Πρέπει να δουλέψουμε και να κερδίσουμε το επόμενο ματς»

Last modified onΤετάρτη, 03 Οκτώβριος 2012 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep