Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άρεσε ο πόντος στον Στράντζαλη

Η ισοπαλία στο Αίγιο απέναντι στην Παναχαϊκή άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό του Ηρακλή, Γιώργο Στράντζαλη.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με την Παναχαϊκη ο προπονητής του Γηραιού τόνισε:

«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει της προσπάθειας που έκαναν οι δύο ομάδες. Βρισκόμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική και είναι δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα δώσουν πολλά περισσότερα στο μέλλον.

Παίξαμε με ξένους που δεν ήταν έτοιμοι. Τόσο ο Ζουλιέν, όσο και ο Ντάνι, μας έδωσαν αρκετά αλλά θα προσφέρουν περισσότερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Για εμάς είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Αυτή τη στιγμή είμαστε μια νέα ομάδα, με ρόστερ 35 παικτών που είναι δύσκολο να διαχειριστεί ο κάθε προπονητής».

Ο Άκης Γεωργίου ανέφερε: «Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Δείξαμε ότι είμαστε Ηρακλής και ότι αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος. Είχαμε αγώνα το Σάββατο και κάναμε μία καλή διαχείριση, ενώ όσοι έπαιξαν είχαν πάθος και δύναμη.

Κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, αλλά ξέρουμε τι μας περιμένει».


O Ντάνι Λόπες, που έκανε ντεπούτο με τη φανέλα του Ηρακλή, είπε: «Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο μου στην Ελλάδα αλλά ήθελα να κερδίσουμε. Μπορούσαμε να το πετυχουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα θα συνεχίσουμε ακόμα πιο σκληρά για να πάρουμε την πρώτη μας νίκη την προσεχή Κυριακή».


Last modified onΤρίτη, 02 Οκτώβριος 2012 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep