Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καβακάς: «Να αποφύγουμε τη σφαλιάρα»

Ο προπονητής της ΑΕΛ Καλλονής, Τίμος Καβακάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την έξοδο στον Γάζωρο.

Μία ημέρα πριν το εκτός έδρας ματς με τον Εθνικό Γαζώρου ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου μίλησε στο aelk.gr και τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί μετά από μία επιτυχία συνήθως έρχεται... σφαλιάρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καβακάς:

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό:

«Σίγουρα η νίκη αυτή ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να προσέξουμε όμως γιατί μετά από μια επιτυχία συνήθως στην Ελλάδα έρχεται και μια σφαλιάρα».

Για τις δυσκολίες του αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου:

«Αν και νεοφώτιστος, ο Εθνικός Γαζώρου, είναι μια πολύ καλή ομάδα με εμπειρία. Στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες που έχουν παίξει Superleague και Football League και έχουν συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως το Champions League! Αν και νέα ομάδα στην κατηγορία έχει φιλοδοξίες και αυτό είναι ένα στοιχείο που την κάνει ανταγωνιστική. Εμείς πρέπει εκτός από τους τραυματισμούς του Χλεμπ, του Πάιερ και του Κριπιντίρη που δεν ταξίδεψαν μαζί μας να ξεπεράσουμε μικροτραυματισμούς παικτών και ιώσεις της τελευταίας στιγμής που μας προβληματίζουν ενόψει του αγώνα».

Για το αν τον απασχολούν οι ελλείψεις λόγω τραυματισμών όσο περνούν οι αγωνιστικές:

«Οι απουσίες είναι σημαντικές αλλά φάνηκε από το ματς με τον Παναιτωλικό πως τα παιδιά που κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν και να καλύψουν τα κενά τα κατάφεραν μια χαρά. Σε αυτό που περιοριζόμαστε λόγω τραυματισμών είναι οι εναλλακτικές λύσεις που έρχονται από τον πάγκο».

Για τον αν θα εφαρμόσει την ίδια τακτική με τον Παναιτωλικό:

«Είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια και δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Το βέβαιο είναι πως όπως και το παιχνίδι του Αγρινίου έτσι και αυτό των Σερρών θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

 

Last modified onΤρίτη, 02 Οκτώβριος 2012 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep