Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ή αλλάζετε ή πόλεμος…»

Ο Φώτης Κωστούλας δεν δίστασε να στείλει μήνυμα ότι αν χρειαστεί θα κλείσει και άλλες θύρες στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Αγρινίου φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις» και αναφέρθηκε στη διαμάχη με τους οργανωμένους οπαδούς. Μάλιστα, σημείωσε ότι αν χρειαστεί θα κλείσει και άλλες θύρες εάν οι ίδιοι συνεχίσουν να καταστρέφουν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωστούλα:

«Αυτό που έχει γίνει είναι ότι έκλεισαν οι πόρτες και αφαιρούνται τα καθίσματα για να μην μπορεί κανείς να τα χρησιμοποιήσει. Αυτό το κάνουμε γιατί είναι εύκολο να μπει κανείς από τον αγωνιστικό χώρο γιατί δεν υπάρχουν κάγκελα».

Για το λόγο που κλείνει το πέταλο, ενώ ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό πέρυσι για να το κατασκευάσει: «Το πέταλο αυτό το έφτιαξα πέρυσι, γιατί το ζητούσαν οι οργανωμένοι. Κάτι… εκατομμυριάκια μου κόστισε. Προτιμώ αυτό παρά να ξοδέψω και άλλα. Γιατί μπαίνει ο καθένας εκεί και χαλάει ή διαλύει τα όσα έγιναν».

Για τη διαμάχη που έχει με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού: «Έχουμε μια διαμάχη με τους οργανωμένους. Έχουν τις θέσεις και τις απόψεις τους και δεν συνάδουν με τις δικές μας. Αυτό ήταν ένα από τα τελευταία επεισόδια. Τους λέω ότι υπάρχουν και άλλες θέσεις. Αν συνεχίσουν κατ΄αυτόν τον τρόπο θα κλείσω και τις άλλες θύρες. Αυτό θα γίνει αν συνεχίσουν να καταστρέφουν το γήπεδο.

Άν μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν και τα σπάνε δεν τους θεωρώ πελάτες. Περιμένω να αλλάξουν συμπεριφορά. Τους είπα ότι ή αλλάζετε ή ανοίγουμε πόλεμο. Αν κάνουν κάτι και στις υπόλοιπες θύρες τότε θα κλείσω την είσοδο σε όλο το γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι θα φτάσουμε εκεί όμως.

Στο Αγρίνιο οι οργανωμένοι είναι στην ουσία 100 άτομα. Ο υπόλοιπος κόσμος είναι σοβαρός. Αγαπάει την ομάδα και τη φροντίζει. Αυτούς τους ανθρώπους προσπαθώ να προστατέψω».

Last modified onΤρίτη, 23 Οκτώβριος 2012 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep