Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επεισοδιακό φιλικό στην Καλαμαριά

Οι φίλοι της Καλαμαριάς Οι φίλοι της Καλαμαριάς

Διεκόπη το ματς του Αγροτικού Αστέρα με τον Απόλλωνα, λόγω συμπλοκών μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

 

 

Απρόοπτη εξέλιξη είχε η φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Αγροτικό Αστέρα, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω επεισοδίων. Οπως υποστηρίζει η ομάδα του Ευόσμου, οπαδοί των γηπεδούχων, προπηλάκισαν τους φίλους των «πράσινων» με αποτέλεσμα οι εξέδρες στο γήπεδο της Καλαμαριάς να μετατραπούν σε ρινγκ. Από τον... πυγμαχικό αγώνα, ένας οπαδός των φιλοξενούμενων μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως από τα πυρά των θερμόαιμων δεν ξέφυγε ούτε ο αρχηγός του Αγροτικού Αστερά, Γιώργος Τσουκαλίδης.



Τελικά, ο διαιτητής της αναμέτρησης, δηλαδή ο φροντιστής της Καλαμαριας (!), αναγκάστηκε να διακόψει το ματς στο 55' (κέρδιζε 1-0 ο Απόλλων με γκολ του Πλατάκη) και να στείλει τις δύο ομάδες άρον άρον στα αποδυτήρια, προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα. Αξίζει να σημειωθεί πως το επίσημο διαιτητικό τρίο έδωσε κανονικά το «παρών» στο γήπεδο, ωστόσο η είσοδός τους δεν κατέστη δυνατή, προφανώς για να μην πληρωθούν...

 


«Είναι πραγματικά άξιο απορίας εν έτει 2011 πώς υπάρχουν ακόμα ομάδες, που ανέχονται επίδοξους εγκληματίες, που δε διστάζουν να στείλουν ανθρώπους στο νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια ...φιλικού αγώνα. Το πλέον παράδοξο είναι, ότι ο Απόλλων Καλαμαριάς κέρδιζε 1-0 την ώρα, που οι "φίλαθλοί" του επιτίθεντο σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα.


Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα, μετά από αυτήν την εν ψυχρώ επίθεση, επιθυμεί να δώσει πολλά συγχαρητήρια στη Διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς για την ...άψογη διεξαγωγή του σημερινού "φιλικού". Μπράβο σας κύριοι!!!», ήταν η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας.

Last modified onΠέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2011 21:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep