Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ηταν επαγγελματική νίκη»

Ο Βασίλης Βόυζας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών πήρωσε όλα τα λάθη που έκανε. Ο Βασίλης Βόυζας τόνισε πως ο Ηρακλής Ψαχνών πήρωσε όλα τα λάθη που έκανε.

Ο Βασίλης Βούζας τόνισε πως η Νίκη Βόλου εκμεταλλεύθηκε όλα τα λάθη που έκανε ο Ηρακλής για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μπορεί το σκορ της αναμέτρηση να δείχνει ξεκάθαρα την επικράτηση της Νίκης Βόλου, αλλά δεν νομίζω ότι η απόδοση μας ήταν τόσο κακή που να δικαιολογεί αυτό το σκορ. Πιστεύω ότι ισορροπήσαμε από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε από ένα αμυντικό λάθος ένα δεύτερο γκολ»

Στα λάθη που έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας και τόνισε πως με τόσο ποιοτικό αντίπαλο είναι δύσκολο να μην τα πληρώσεις και αυτό έγινε.

«Μπορεί το σκορ της αναμέτρηση να δείχνει ξεκάθαρα την επικράτηση της Νίκης Βόλου, αλλά δεν νομίζω ότι η απόδοση μας ήταν τόσο κακή που να δικαιολογεί αυτό το σκορ. Πιστεύω ότι ισορροπήσαμε από ένα σημείο και μετά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε από ένα αμυντικό λάθος ένα δεύτερο γκολ και νομίζω ότι επηρέασε αρκετά την ομάδα και δεν μπόρεσε να μπει στον ρυθμό πάλι. Η Νίκη Βόλου ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε μια καθαρά επαγγελματική νίκη. Εμεις πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε περισσότερο. Στα επόμενα παιχνίδι πρέπει να τα δούμε με διαφορετική οπτική και αντιμετώπιση».

«Η Νίκη Βόλου ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Πήρε μια καθαρά επαγγελματική νίκη. Εμεις πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, έχουμε περιθώρια να βελτιωθούμε περισσότερο. Στα επόμενα παιχνίδι πρέπει να τα δούμε με διαφορετική οπτική και αντιμετώπιση»

Εκτός από τα λάθη που έφεραν την ήττα, είστε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας;

«Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι ικανοποιημένος μετά από μια ήττα. Βγήκαν κάποια στοιχεία θετικά, αλλά και αρνητικά. Το πρόβλημα είναι πως όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές πληρώνεις τα λάθη σου. Είχαμε μια ομάδα αρκετά ποιοτική και όποιο λάθος κάναμε το εκμεταλλεύθηκε και πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε».

Οι απουσίες των Ρεπετσά, Γέσιτς επηρέασαν;

«Διαθέτουμε ένα ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι σε αυτό το μαραθώνιο. Σίγουρα κάποιοι ποδοσφαιριστές με περισσότερη εμπειρία πάντα σου λείπουν. Ολοι θα πρέπει, όμως, να είναι έτοιμοι για να προσφέρουν. Ολοι θα πρέπει να βελτιωθούν, τόσο αυτοί που είναι έμπειροι, όσο και εκείνοι που δεν είναι νεαροί και ψάχνουν την ευκαιρία».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep