Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούσαμε τη νίκη»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου φεύγει με μια πίκρα από την ισοπαλία με τον Ηρακλή. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως η ομάδα του Εθνικού Γαζώρου φεύγει με μια πίκρα από την ισοπαλία με τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως μένει μια πίκρα για την ισοπαλία με τον Ηρακλή και τα γκολ που δέχθηκαν στο τέλος.

«Το παιχνίδι μας αφήνει μία πικρή γεύση στο τέλος διότι εκεί που πήγε και με τον τρόπο με τον οποίον δεχτήκαμε το δεύτερο και το τρίτο τέρμα, ακόμη και το πρώτο το οποίο είναι μία φάση που δουλέψαμε πολλές φορές για το πώς πρέπει να λειτουργήσει σε περιπτώσεις αντεπίθεσης»

Στην πίκρα που αφήνει η ισοπαλία στάθηκε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Παναγιώτης Διλμπέρης. Παράλληλα τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του είναι ικανοί να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία και πιστεύει πολύ σε εκείνους, όπως και στη νίκη σε κάθε ματς.

«Το παιχνίδι μας αφήνει μία πικρή γεύση στο τέλος διότι εκεί που πήγε και με τον τρόπο με τον οποίον δεχτήκαμε το δεύτερο και το τρίτο τέρμα, ακόμη και το πρώτο το οποίο είναι μία φάση που δουλέψαμε πολλές φορές για το πώς πρέπει να λειτουργήσει σε περιπτώσεις αντεπίθεσης, είναι στοιχεία που ενισχύουν την άποψη τη δική μου και των παικτών ότι μπορούσαμε να φύγουμε νικητές. Το γρήγορο γκολ μας έβαλε σε διαδικασία λάθος, να δώσουμε αρκετό χώρο στον Ηρακλή.

Είχαμε μπει ότι αν σκοράραμε, με την πίεση που θα είχε ο Ηρακλής, να κρατούσαμε την μπάλα στο κέντρο και να προσπαθούσαμε με αντεπιθέσεις. Δεν το κάναμε. Είχαμε καλή ομάδα, έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, θέλουν τον χρόνο τους, θέλουν τα επίσημα παιχνίδια για να αφομοιώσουμε όλα αυτά που ζητάμε.

«Απαγορεύω να χρεώσει κάποιος ευθύνη στον τερματοφύλακα μας γιατί έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο και προτίμησε να μείνει μέσα για να έχουμε τρεις αλλαγές που θα χρειάζονταν λόγω κόπωσης. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έβαλε μπροστά το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό».

Είχαμε να διαχειριστούμε επίσης μία δύσκολη κατάσταση εξαιτίας αρκετών τραυματισμών που είχαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόσφατα, ο Μπεκιάρης, ο Κοσμίδης μπήκαν στις προπονήσεις και ο σχετικά ανέτοιμος Αλεξάντροβιτς που τον αποκτήσαμε τελευταία στη μεταγραφική περίοδο. Απαγορεύω να χρεώσει κάποιος ευθύνη στον τερματοφύλακα μας γιατί έπαιζε με σπασμένο δάχτυλο και προτίμησε να μείνει μέσα για να έχουμε τρεις αλλαγές που θα χρειάζονταν λόγω κόπωσης. Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έβαλε μπροστά το συμφέρον της ομάδας και όχι το προσωπικό.

«Οσο περνά ο καιρός θα είμαστε από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Εχω γαλουχηθεί στον Ηρακλή και έμαθα να είμαι νικητής. Αν έχει κάποιος την απαίτηση να έρθω εδώ και να συμπεριφερθώ διαφορετικά δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα του Ηρακλή»

Να ευχηθώ στον φίλο μου Γιώργο Στράντζαλη που είναι καλός προπονητής, καλή δύναμη, είναι μεγάλο καράβι αυτό που έχει αναλάβει και καλή επιτυχία στον Ηρακλή.

Το πιστεύω μου για την ομάδα μου είναι ότι έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία. Οσο περνά ο καιρός θα είμαστε από τις καλές ομάδες της κατηγορίας. Εχω γαλουχηθεί στον Ηρακλή και έμαθα να είμαι νικητής. Αν έχει κάποιος την απαίτηση να έρθω εδώ και να συμπεριφερθώ διαφορετικά δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα του Ηρακλή».

Last modified onΣάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2012 20:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep