Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χωρίς Βίτο – Κάστρο

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει τους Κάστρο και Βίτο για το ματς της πρεμιέρας του Βύζαντα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει τους Κάστρο και Βίτο για το ματς της πρεμιέρας του Βύζαντα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο Βύζας θα ταξιδέψει στα Γιαννιτσά χωρίς του Βίτο και Κάστρο που δεν έχουν έτοιμα τα δελτία, αλλά θα είναι ο Λαμπρόπουλος.

Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας δεν υπολογίζει τελικά τους Κάστρο και Βίτο για το ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος δείχνει πως θα είναι στη διάθεση του. Στις τελευταίες προπονήσεις έχει ανεβάσει ρυθμούς και πλησιάζει σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια του Βύζαντα να ξεκινήσει με θετικό αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά.

Ο προπονητής της ομάδας στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, τους μίλησε για το άγχος της πρεμιέρας που τις περισσότερες φορές είναι πιο βαρύ για τους γηπεδούχους παρά για τους φιλοξενούμενους. Το Σάββατο το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαλάρωμα και η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Γιαννιτσά.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep