Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατάσκοπος… Βαζέχα

Ο Κριστόφ Βαζέχα έκανε χρέη κατασκόπου και είδε την αναμέτρηση του Πιερικού με την Παναχαϊκή πριν βγει στην προπόνηση του Φωκικού. Ο Κριστόφ Βαζέχα έκανε χρέη κατασκόπου και είδε την αναμέτρηση του Πιερικού με την Παναχαϊκή πριν βγει στην προπόνηση του Φωκικού.

Ο προπονητής του Φωκικού είδε την αναμέτρηση του Πιερικού με την Παναχαϊκή και «έχασε» το πρώτο μέρος της προπόνηση της ομάδας.

Η προπόνηση του Φωκικού άρχισε με λίγα λεπτά καθυστέρηση, αφού ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Πιερικού με την Παναχαϊκή. Στο ημίχρονο πήραν τον δρόμο για το γήπεδο μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Κώστα Τερζή, αφού ο Βαζέχα έμεινε μέσα για να δει και το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος της προπόνησης ο Βαζέχα δούλεψε την ομάδα στα στημένα αφού αναμένεται πως στην Επανομή κάτι τέτοιο θα χρειαστεί. Έγινε οικογενειακό διπλό με δυνατά μαρκαρίσματα, δείγμα της διάθεσης των παικτών να κερδίσουν μία θέση στο βασικό σχήμα.

Μοναδικό ερωτηματικό την κορυφή της επίθεσης, αφού ακόμη περιμένουν να δουν αν θα λυθεί οριστικά το θέμα με το δελτίο του Γκομές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep