Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ευχή ανόδου από την Αραβία

Η επίσημη παρουσίαση της Καλλονής για τη νέα αγωνιστική περίοδο έγινε το βράδυ της Πέμπτης (27/9) στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ: Δημήτρης Σαμόλης

 

Παρουσία των τοπικών φορέων, της διοίκησης (απουσίαζε λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο πρόεδρος Νίκος Μιχαλάκης) και περίπου 200 οπαδών, η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής πραγματοποίησε την παρουσίαση της νέας φανέλας, των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, αλλά και της ομάδας για τη σεζόν 2012-2013.

 

Μπορεί λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας να μην έδωσε το παρών (ήταν στη Σαουδική Αραβία), ωστόσο διαβάστηκε μήνυμά του στο οποίο αναφερόταν: «Σκοπός και στόχος μου είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Πέρσι πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η συμμετοχή στα πλέι οφ. Φέτος έχουμε θέσει έναν ακόμα υψηλότερο στόχο. Δεν θέλω να λέω πολλά. Σε αυτή την ομάδα μιλούν οι πράξεις. Σε λίγο θα γνωρίσετε και επισήμως τους συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές αλλά και το προπονητικό επιτελείο και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιολογήσετε τι υψηλές μου προσδοκίες. Τους πιστεύω όλους απόλυτα. Ήρθε η ώρα για το λεσβιακό ποδόσφαιρο να κάνει την υπέρβαση. Να γνωρίζετε πως η ομάδα αυτή όπου κι αν ταξιδεύει εκπροσωπεί τη Λέσβο μας. Γι' αυτό απευθύνω κάλεσμα προς όλο τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα μας, την ΑΕΛ Καλλονής. Εμείς ό,τι σας υποσχεθήκαμε το πράξαμε. Στο ακέραιο. Ήμασταν και θα παραμείνουμε ειλικρινείς και συνεπείς απέναντί σας. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Είστε ο 12ος παίκτης μας». Δείγμα της θέλησης για προσφορά του Νίκου Μιχαλάκη είναι η πρόθεσή του να δημιουργήσει τμήμα στίβου στην Καλλονή.

Ο Δήμαρχος του νησιού Δημήτρης Βουνάτσος πήρε το λόγο και είπε: «Την επόμενη εβδομάδα η δημοτική αρχή, ύστερα από περιπέτειες και συκοφαντίες, θα νομιμοποιήσει το Στάδιο της Μυτιλήνης και όλους τους χώρους του. Εύχομαι να δούμε την ομάδα στην Α' Εθνική». Στη συνέχεια ζήτησε σύμπνοια και όχι διχόνοιες μεταξύ των οπαδών της ΑΕΛ Καλλονής και του Αιολικού, ενώ ζήτησε από τους πολίτες του νησιού να εκπληρώνουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το δήμο, διότι «ο δήμος κινδυνεύει να μην έχει να πληρώσει από τον Νοέμβριο και πέρα».

 

Στο περιθώριο της λαμπερής εκδήλωσης διαβάστηκαν επιστολών βουλευτών των κομμάτων, ενώ στο βήμα ανέβηκε και ο Πατήρ Κομνηνός, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον προπονητή της ομάδας, Τίμο Καβακά. Υποστήριξε ότι έχει ψυχική δύναμη, θέληση και πως διακρίνεται από ταπεινοφροσύνη. Μάλιστα χαρακτήρισε «πονηρή κατασκοπευτική αλεπού» τον συνεργάτη του Καβακά, Τάκη Τσακαλίδη.

 

Διαβάστε ακόμα...

Καβακάς: «Υπόσχεση για επιτυχίες»

Κριπιντίρης: «Θα ματώσουμε τη φανέλα»

Last modified onΠαρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2012 01:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep