Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προβλημάτισε ο Γάζωρος

Ο Εθνικός Γαζώρου αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προβλημάτισε μετά το 20ό λεπτό.

Με πικρή γεύση έφυγαν από το Δημοτικό γήπεδο Σερρών οι περίπου 200 φίλοι του Εθνικού Γαζώρου που παρακολούθησαν το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι «κυανόλευκοι» δεν έπιασαν καλή απόδοση, προβλημάτισαν τον προπονητή τους και το μόνο θετικό ήταν η επιστροφή του Αντώνη Μαχαιρούδη.

Στο 21' ο Αλεξάντροβιτς ανατράπηκε από τον Κισκαμπάνη και ο Κωνσταντινίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ, αλλά στο 45' ο Απόλλωνα Καλαμαριάς ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο. Σκόρερ ο Λεπτοκαρύδης, που είχε ανατραπεί από τον Κατσαβάκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Αποστολίδης, Γαλακτερός, Νίρλας, Κατσαβάκης (70΄ Μουσικάκης), Καπίας (80΄ Καρυπίδης), Γεωργιάδης (69΄ Κουκόλης), Ναλμπάντης, Κωνσταντινίδης (46΄ Σαββίδης), Χαριτίδης (59΄ Μαχαιρούδης), Αλεξάντροβιτς, Κρυστάλλης (64΄ Γκόγκας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καρατζιοβαλής, Πολιανίδης (50΄ Πασιαλής), Αλμπάνης (63΄ Χαλιμπάκης), Κισκαμπάνης, Κώτσιας (78΄ Λουιζίδης), Μανουσάκης (59΄ Παρμαξίδης), Βέντζιος (70΄ Μανουσαρίδης), Παντελιάδης (54΄ Προβατίδης), Πιτσόκος (89΄ Κτιστόπουλος), Λεπτοκαρύδης (64΄ Κράββαρης), Λιόνης.

Last modified onΚυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2012 21:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep