Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ασκήσεις ετοιμότητας

Ο Κώστας Γαλτσλίδης θα δώσει περισσότερο χρόνο στους βασικούς με τον Διγενή Λακκώματος ώστε να αποκτήσει συνοχή η ομάδα. Ο Κώστας Γαλτσλίδης θα δώσει περισσότερο χρόνο στους βασικούς με τον Διγενή Λακκώματος ώστε να αποκτήσει συνοχή η ομάδα.

Στην Επανομή χτύπησε καμπανάκι μετά την ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης θέλει φιλικά.

Η εικόνα που εμφάνισε η Αναγέννηση Επανομής στο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου χτύπησε το καμπανάκι λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα δεν έχει βρει τη συνοχή της, είναι γεμάτη νέα πρόσωπα και χρειάζεται περισσότερα ματς για να βρει τις ισορροπίες της. Ο Κώστας Γαλτσίδης στο φιλικό του Σαββάτου με τον Διγενή Λακκώματος θα δώσει χρόνο στους βασικούς και ίσως δεν κάνει πολλές αλλαγές για να πάρουν και 90λεπτα κάποιοι από αυτούς. Παράλληλα για την Δευτέρα έχει κλειστεί φιλικό ματς με την ομάδα Νέων και εκεί θα δει πάλι για κάποια λεπτά το βασικό σχήμα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμοι αν το πρωτάθλημα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep