Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με πρωταγωνιστή τον Φρανκού

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Εμανουέλ Φρανκού ήταν ο πρωταγωνιστής της ΑΕΛ στο φιλικό με τον Πυργετό και σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μια ασιστ στον Βούζα. ΦΩΤΟ: arenalarissa.gr Ο Εμανουέλ Φρανκού ήταν ο πρωταγωνιστής της ΑΕΛ στο φιλικό με τον Πυργετό και σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μια ασιστ στον Βούζα.

Η ΑΕΛ επικράτησε με 3-0 του Πυργετού στο φιλικό που έγινε στα Δένδρα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Φρανκού με δύο γκολ και μια ασίστ.

Ο Μιχάλης Ζιώγας ήθελε το φιλικό με τον Πυργετό για να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει χρόνο, αλλά και τον Φρανκού που άργησε να μπει στο ρόστερ της ομάδας. Τελικά πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος και από τους δύο, αφού η απόδοση της ΑΕΛ ήταν αρκετά καλή, ενώ ο Εμανουέλ Φρανκού σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μια ασιστ στον Αντώνη Βούζα για να γράψει το τελικό 3-0.

Στο 71ο λεπτό ο Φρανκού τελείωσε εύκολα την φάση σε γύρισμα του Δημόπουλου για να κάνει το 1-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με ωραία ατομική προσπάθεια. Στο 83ο λεπτό ο Φρανκού άνοιξε την μπάλα στον Βούζα και εκείνος με όμορφο σουτ έκανε το 3-0.

ΑΕΛ: Γκόντα (58’ Πρίφτης), Καρανίκας, Γκαλίτσιος, Σκούπρας, Δημόπουλος, Τσιάρας, Μάγγος, Φρανκού, Παπαϊωάννου (81’ Νταγκαλής), Βούζας (46’ Κρητικός), Μπλέντι (58’ Βούζας).

ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Γκιουγκούδης (58’ Κουρδής), Μαντζαφούλης, Τέγος (11’ Καρκαντάς), Κολοβός (71’ Ταυλαρίδης), Ψωμολιάς (71’ Καραπιπέρης), Κουρδής Γ., Κούρος (58’ Μπαχτιβάνος), Τριτάρης (58’ Πότσης), Σάββας (69’ Ρέψης), Ζαφειρίου, Νάστας (58’ Γκαραλιάκος – 71’ Ζιώγας).

Last modified onΤρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2012 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep