Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Υπό βροχή η ΑΕΛ (1-3)

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Πηγή φωτ.: sportrikala.gr Πηγή φωτ.: sportrikala.gr

Η ομάδα της Λάρισας νίκησε εκτός έδρας τα Τρίκαλα σε φιλικό παιχνίδι.

Η βροχόπτωση στα Τρίκαλαήταν συνεχής και ως εκ τούτου το γήπεδο βαρύ. Ωστόσο η ΑΕΛ κατάφερε να νικήσει με 3-1 στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα. Εκτός από τα τρία τέρματα, οι «βυσσινί» είχαν και δύο δοκάρια. Η πρώτη καλή φάση έγιν στο 4', όταν ο Ζαφείρης έβγαλε με τη βοήθεια του δοκαριού την κεφαλιά του Ραπτάκη. Στο 23' απείλησαν οι «κυανέρυθροι» με τον Μηνά. Ο παίκτης τω τρικάλων σούταρε από το ύψος της περιοχής, αλλά μπλόκαρε ο Σέρεμετ.

Στο 29' ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 31' το σουτ του Ζεκίνια απέκρουσε ο Ζαφείρης. Στο 46' η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ, όταν ο Τσίγκας έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Σιατραβάνη. Το 0-2 έγινε στο 59', με τον Ζεκίνια να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, στο πέναλτι που κέρδισε ο Δεινόπαπας.
.
Στο 66' οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-3. Ο Νεμπεγλέρας πέρασε στον Ζεκίνια, αυτός στον Τσίγκα, ο οποίος πλάσαρε τον Ρουσιαμάνη, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 71', με πέναλτι του Τεντολούρη. Στο 83' ο Νεμπεγλέρας με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-3, ενώ στο 90' η κεαλιά του Σκόνδρα, με την παρέμβαση του Λαφαζάνη, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

 

Τρίκαλα: Ζαφείρης (50’ Ρουσιαμάνης, 84’ Λαφαζάνης), Μηνάς (48’ Κεραμάς, 83’ Ευαγγέλου), Παπαγιαννόπουλος (78’ Ευσταθίου), Πολυζόπουλος (79΄Μεσιακάρης), Ανδρέου, Στάμος, Κεφαλάς (46’ Τζοβάρας), Τεντολούρης Δ. (79’ Μαντζάνας), Παππάς (67’ Τσιγαρίδας), Τεντολούρης Α. (75’ Μόκκας), Καραϊσκος (63’ Νάκου).

 

ΑΕΛ: Σέρεμετ (57’ Γκόντα), Παπαγεωργίου (84’ Καρανίκας), Ραπτάκης (46’ Γιώτας), Σκόνδρας, Παγώνης (65’ Μπλέντι), Χατζής (55’ Χασομέρης), Νεμπεγλέρας, Πόνσε (46’ Σιατραβάνης), Ζουρούδης (46’ Τσίγκας), Δεινόπαπας (78’ Τσιάρας), Ζεκίνια (84’ Μάγγος).

 

Last modified onΣάββατο, 15 Σεπτέμβριος 2012 17:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep