Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ψάχνουν επιθετικό

Ο Θοδωρής Αγγελακάς ενώ παίρνει αναμνηστικό κύπελλο στην φιέστα ανόδου του Εθνικού Γαζώρου. Ο Θοδωρής Αγγελακάς ενώ παίρνει αναμνηστικό κύπελλο στην φιέστα ανόδου του Εθνικού Γαζώρου.

Στον Εθνικό Γαζώρου, ο σοβαρός τραυματισμός του Θοδωρή Αγγελακά βάζει σε αναζήτηση τεχνικό επιτελείο και διοίκηση.

Ο Θοδωρής Αγγελακάς τελικά έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν που αρχίζει σε λίγες εβδομάδες. Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Διλμπέρης, υπολόγιζε πως ο 20χρονο επιθετικός θα έδινε λύσεις φέτος στην ομάδα και πλέον ψάχνει τρόπο να καλύψει το κενό. Οι ημέρες, μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου που τελειώνει η προθεσμία για τους ελεύθερους είναι ελάχιστες, αλλά θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα.

Το θετικό, πάντως, είναι πως ο Μαχαιρούδης μπαίνει σιγά, σιγά στο πρόγραμμα της ομάδας και θα επιστρέψει στις πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά, ο Παναγιώτης Διλμπέρης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές του στο ματς με την ομάδας Νέων την Τετάρτη (12/9) στις 17.30.

Προπονήσεις με την ομάδα συνεχίζει να κάνει και ο Αλεξάντερ Σρντιτς που είχε αγωνιστεί στο φιλικό με την Ροδόπολη και σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και με τους Νέους. Για το Σάββατο (15/9) υπάρχει στο πρόγραμμα το φιλικό με την Δόξα Δράμας.

Last modified onΤρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2012 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep