Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Κατεβάζουν στροφές στην Επανομή

Ο Κώστας Γαλτσίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής για την Κυριακή (9/9) και δεν έκλεισε άλλο φιλικό ώστε να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές του. Ο Κώστας Γαλτσίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Επανομής για την Κυριακή (9/9) και δεν έκλεισε άλλο φιλικό ώστε να αποφορτιστούν οι ποδοσφαιριστές του.

Χωρίς φιλικό το Σαββατοκύριακο και με ελεύθερη μέρα την Κυριακή για τους ποδοσφαιριστές, ο Κώστας Γαλτσίδης προσπαθεί να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν είχε φιλικό το Σαββατοκύριακο η Αναγέννηση Επανομής και δεν αναμένεται να δώσει ούτε μέσα στην εβδομάδα. Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλτσίδης προσπαθεί να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του από τα διαδοχικά φιλικά που έδωσαν και να δουλέψουν περισσότερο στις προπονήσεις. Σκέψη υπάρχει για ένα φιλικό με μικρότερης δυναμικότητας αντίπαλο και ίσως το ερχόμενο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου αντιμετωπίσουν τον γειτονικό Διγενή Λακκώματος που αγωνίζεται στην Δ’ Εθνική και έχει προπονητή τον Στέφανο Μπορμπόκη.

Το φιλικό θα γίνει και για την απόκτηση του Πασχάλη Δραγανίδη από την Αναγέννηση Επανομής.

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Γαλτσίδης, θα δει τον Ιβάν Μοράν να επιστρέφει στις προπονήσεις από την Δευτέρα, ενώ θα ενημερωθεί και για το ακριβές διάστημα απουσίας του Γρηγόρη Κυζιρίδη. Ο 22χρονος μέσος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ώστε να διαπιστωθεί πόσο θα τον κρατήσει εκτός ο τραυματισμός του στο γόνατο. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας υπολογίζει από μία έως τέσσερις εβδομάδες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep