Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή Μιχαΐλοβιτς

Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς επιστρέφει στην Καλλονή για να αναλάβει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσελιόπουλου. Ο Γιόβαν Μιχαήλοβιτς επιστρέφει στην Καλλονή για να αναλάβει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσελιόπουλου.

Στην Καλλονή επιστρέφει μετά από «διάλειμμα» τριών μηνών ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς για να αναλάβει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων.

Στην Μυτιλήνη βρίσκεται ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς για να αναλάβει πάλι τη θέση του προπονητή των τερματοφυλάκων της Καλλονής. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν πέρσι στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας και αποχώρησε μαζί με τον Λουτσιάνο και τον Γιάννη Μαντζουράκη. Τη θέση του είχε πάρει ο Χρήστος Τσελιόπουλος, αλλά τελικά δεν έμεινε για μεγάλο διάστημα στο τεχνικό επιτελείο.

Ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς κλήθηκε εσπευσμένα να καλύψει το κενό, αφού ως παλιός γνώριμος δεν χρειαζόταν συστάσεις. Ο Σέρβος προπονητής τερματοφυλάκων ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Ντούσαν Μπάγεβιτς για χρόνια και έχει δουλέψει στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο παρελθόν.

Last modified onΚυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2012 16:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep