Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ηρακλής για Απια!

Ο Απια με τη φανέλα της Γκάνας Ο Απια με τη φανέλα της Γκάνας

Ο Γηραιός είναι έτοιμος για το μεγάλο «μπαμ» με τον Γκανέζο, πρώην ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους.

 

Εναν παίκτη με «βαρύ» όνομα και μεγάλη καριέρα στην πλάτη του επιχειρεί να φέρει ο Ηρακλής. Οι Κυανόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Στέφεν Απια και είναι έτοιμοι να... πυροδοτήσουν την βόμβα!

 

Ο Γκανέζος χαφ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τις τελευταίες ημέρες παρελαύνει σε ουκ ολίγα ρεπορτάζ ελληνικών ομάδων, καθώς ο ατζέντης του τον έχει προτείνει σε αρκετές από αυτές. Μία εκ των οποίων είναι και ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς ήταν οι μόνοι που είδαν ζεστά την περίπτωσή του και ξεκίνησαν τις επαφές για να διαπιστώσουν τις οικονομικές απαιτήσεις του 30χρονου μέσου. Η απάντηση που πήραν ήταν ενθαρρυντική και ως εκ τούτου το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Ωστόσο, Μάκης Κατσαβάκης και Ανδρέας Παντελή παραμένουν επιφυλακτικοί, διότι ναι μεν πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, αλλά δεν μπορούν να μην συνυπολογίσουν το γεγονός ότι η καριέρα του βρίσκεται σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια.

 

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει οριστική απόφαση, όμως είναι δεδομένο πως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει πολύ σύντομα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Να σημειωθεί πως ο Απια έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Γιουβέντους, Ουντινέζε, Πάρμα, Μπολόνια, Τσεζένα, Φενέρμπαχτσε.Έχει 69 διεθνείς συμμετοχές, ενώ το 2005 και το 2007 αναδείχθηκε ο καλύτερος Γκανέζος ποδοσφαιριστής. Πλέον έχει αποχωρήσει από το εθνικό συγκρότημα της χώρας του. Το 2007 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep