Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επέστρεψε ο Χαλούλος

Ο Δημήτρης Χαλούλος τελικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο γόνατο και ήδη μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Δημήτρης Χαλούλος τελικά δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στο γόνατο και ήδη μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο τραυματισμός του στο γόνατο στο φιλικό του Φωκικού στην Στυλίδα δεν ήταν σοβαρός και ήδη ο Δημήτρης Χαλούλος μπήκε στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Δημήτρης Χαλούλος τελικά δεν έχει κάτι σοβαρό στο γόνατο του και ήδη μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων του Φωκικού. Ο 25χρονος αμυντικός την Πέμπτη (6/9) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή (7/9) ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της κανονικής προπόνησης.

Ο Κριστόφ Βαζέχα ίσως τον πάρει στην αποστολή για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/9 – 18.30) με τον Παναιτωλικό στην Αμφισσα, όπου θα γίνουν και εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 80 χρόνων της ομάδας. Στα μεταγραφικά, υπάρχει η αναζήτηση ενός επιθετικού από την ελεύθερη αγορά, αλλά μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα της Αμφισσας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep