Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μείωση χωρητικότητας

Εργασίες για την στατικότητα των κερκίδων θα γίνουν στο γήπεδο της Μυτιλήνης και αυτό θα μειώσει την χωρητικότητα του γηπέδου για κάποιο διάστημα. Εργασίες για την στατικότητα των κερκίδων θα γίνουν στο γήπεδο της Μυτιλήνης και αυτό θα μειώσει την χωρητικότητα του γηπέδου για κάποιο διάστημα.

Στην Καλλονή πρέπει να μειώσουν την χωρητικότητα του γηπέδου μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα για την στατικότητα των κερκίδων.

Πριν την πρόσφατη συναυλία της Ελενας Παπαρίζου στην Μυτιλήνη έγινε μελέτη της στατικότητας για το γήπεδο του «Τάρλα». Αυτή έδειξε πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά χρειάζεται να γίνουν κάποιες εργασίες για να αυξηθεί η ασφάλεια του γηπέδου, τόσο σε περίπτωση υπερσυγκέντρωσης κόσμου, αλλά και σε σεισμό.

Η απόφαση των ειδικών και του Δήμου ήταν πως θα γίνουν τα έργα στο γήπεδο που θα έχουν κόστος 100.000 ευρώ, αλλά μέχρι την ολοκλήρωση τους θα μειωθεί η χωρητικότητα του σταδίου Μυτιλήνης ώστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ασφάλεια των οπαδών της ομάδας. Τα έργα, πάντως, θα είναι σύντομα και από την ημερομηνία έναρξης τους θα χρειαστεί ένας μόλις μήνας για να ολοκληρωθούν.

Last modified onΣάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2012 16:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep