Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Να μην παρασυρθούμε»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής Κώστας Γαλτσίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί από αυτή τη νίκη επί της Καλλονής. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής Κώστας Γαλτσίδης τόνισε πως η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί από αυτή τη νίκη επί της Καλλονής.

Ο προπονητής της Επανομής, Κώστας Γαλτσίδης, τόνισε πως η νίκη επί της Καλλονής δεν πρέπει να παρασύρει την ομάδα.

«Το ότι κερδίσαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν πρέπει να μας παρασύρει και να μας αποπροσανατολίζει. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη, κυρίως από επιπολαιότητα και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε»

Ο Κώστας Γαλτσίδης θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους μετά τη νίκη στο φιλικό επί της Καλλονής με 3-2. Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, όπως μετά τα αρνητικά αποτελέσματα, έτσι και μετά από αυτή τη νίκη δεν θέλησε να βγάλει βιαστικά συμπεράσματα. Μάλιστα στάθηκε στα ατομικά λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στο ματς.

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής τόνισε για τη νίκη επί της ομάδας της Μυτιλήνης. «Το ότι κερδίσαμε έναν ποιοτικό αντίπαλο δεν πρέπει να μας παρασύρει και να μας αποπροσανατολίζει. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη, κυρίως από επιπολαιότητα και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep