Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Τσιμπάμπα… δεν αλλάζει

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα επέστρεψε στην ΑΕΛ και γνωρίζει πως για να φύγει από την ομάδα θα πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να ενδιαφερθεί κάποιος σύλλογος για να τον αποκτήσει. Ο Μιχάλης Ζιώγας, όμως, δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και ο 24χρονος επιθετικός πρέπει να διεκδικήσει τη θέση στην ομάδα. Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα επέστρεψε στην ΑΕΛ και γνωρίζει πως για να φύγει από την ομάδα θα πρέπει να δείξει το καλό του πρόσωπο και να ενδιαφερθεί κάποιος σύλλογος για να τον αποκτήσει. Ο Μιχάλης Ζιώγας, όμως, δεν φαίνεται να τον υπολογίζει και ο 24χρονος επιθετικός πρέπει να διεκδικήσει τη θέση στην ομάδα.

Η έλευση του Ζοέλ Τσιμπάμπα δεν διαφοροποιεί τον σχεδιασμό της ΑΕΛ, η οποία προχωρά στην απόκτηση ξένου επιθετικού που θα ανακοινωθεί άμεσα.

Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα μπορεί να επέστρεψε στην Λάρισα μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και αφού εξάντλησε τα περιθώρια να βρει ομάδα, αλλά αυτό δεν αλλάζει τα μεταγραφική δεδομένα στην ΑΕΛ. Ο Μιχάλης Ζιώγας έψαχνε επιθετικό από την ελεύθερη αγορά και αυτή η κίνηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο 50χρονος τεχνικός έχει επενδύσει τους τελευταίους μήνες στο χτίσιμο της ομάδας με γνώμονα την θέληση των ποδοσφαιριστών για δουλειά και διάκριση. Ο Ζοέλ Τσιμπάμπα δεν είναι εύκολο να μπει στο κλίμα και να διεκδικήσει θέση στην ομάδα μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας και αυτές είναι λεπτομέρειες που προσέχει ο Μιχάλης Ζιώγας και γνωρίζει πως είναι ικανές να δημιουργήσουν προβλήματα στο κλίμα των αποδυτηρίων.

Η ικανότητα του Ζοέλ Τσιμπάμπα και η θέληση του να αγωνιστεί για να φύγει δεν φαντάζουν ικανές για να του δώσουν θέση άμεσα στην ομάδα, εκτός και αν την κερδίσει μέσα από την δουλειά. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν πόσο μπορεί να αντιστρέψει τα δεδομένα, αν και αυτό φαντάζει εντελώς δύσκολο. Οι πληροφορίες από την ΑΕΛ, πάντως, αναφέρουν πως η μεταγραφή του ξένου επιθετικού αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep