Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στη μνήμη του Μίχη

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Στη μνήμη του Μίχη 1

Η ΑΕΛ νίκησε 3-1 τον Τύρναβο σε φιλικό στη μνήμη του γενικού αρχηγού των γηπεδούχων, Κώστα Μίχη που έφυγε από τη ζωή.

Παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων που τίμησαν τον εκλιπόντα, η ΑΕΛ έδωσε φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Τυρνάβου και είδε τους νεοαποκτηθέντες Τσίγκα, Ζουρούδη να σημειώνουν τα πρώτα τους γκολ με τα «βυσσινί». Μάλιστα στην εξέδρα ήταν παρών και ο Ζοέλ Τσιμπάμπα που επέστρεψε…

Η διοίκηση του Τυρνάβου έδωσε μια πλακέτα στον αδερφό του Κώστα Μίχη ενώ ο Μιχάλης Ζιώγας άφησε μια ανθοδέσμη στο σημείο όπου καθόταν πάντα στους αγώνες ο πρώην γενικός αρχηγός του Τυρνάβου.
Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ στο 13’ με κεφαλιά του Ζουρούδη έπειτα από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, με τον πρώτο να σημειώνει το πρώτο του γκολ με τα βυσσινί. Η ισοφάριση ήρθε στο 26’ με εκτέλεση φάουλ του Μπουσινάκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 29’. Ο Ζουρούδης πάσαρε στον Ζεκίνια και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γούπο. Στο 70΄η ΑΕΛ είχε δοκάρι με τον Νεμπεγλέρα έπειτα από πάσα του Πόνσε και στο 84’ διαμορφώθηκε το 3-1 με τον Τσίγκα να πλασάρει εύστοχα από μπαλιά του Αργεντινού.

Τύρναβος: Γούπος (69’ Κατσίβελος), Αθανασούλης, Περήφανος (46’ Ρόκκα), Μεζίνι, Νόνης (79’ Σιάτρας), Φλέγκας, Αντωνόπουλος (84’ Τζιόλης), Μπουσινάκης (72’ Μπόντε), Σιδηρόπουλος (46’ Τσούκαλος), Κακαβίτσης (68’ Αλεξίου), Οικονόμου (63’ Αγρόδημος).

ΑΕΛ: Σέρεμετ (58’ Γκόντα), Ραπτάκης (77’ Γκαλίτσιος), Σκόνδρας (46’ Σκόνδρας), Παπαγεωργίου (87’ Δημόπουλος), Παγώνης (46’ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας (82’ Μάγγος), Τσιάρας (40’ λ.τ. Χατζής), Χασομέρης (46’ Πόνσε), Δεινόπαπας (61’ Κρητικός), Ζεκίνια (73’ Παπαϊωάννου), Ζουρούδης (46΄ Τσίγκας).

Last modified onΚυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2012 23:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep