«Μπορούμε πρώτη θέση»

Μπάμπης Τεννές και Θανάσης Παπάζογλου δήλωσαν ότι η Ξάνθη θα τα δώσει όλα για να κόψει πρώτη το νήμα.

Το αήττητο σερί με τον Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο έφτασε τις 12 αγωνιστικές και η Ξάνθη στοχεύει στην 1η θέση όπως δήλωσαν ο έμπειρος τεχνικός και ο επιθετικός της ακριτικής ΠΑΕ Θανάσης Παπάζογλου. Ο Τεννές είπε στην ΕΡΤ:

«Μπαίνουμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα πλέι οφ, ευελπιστώντας να παραμείνουμε σε αυτή τη θέση. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι δεν θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την 1η θέση».

Ο Παπάζογλου ανέφερε:

«Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα και να είμαστε εμείς πρώτοι, όμως έτσι όπως ήρθαν είμαστε ικανοποιημένοι. Μπορούμε να κοιτάμε μόνο την 1η θέση. Από τη στιγμή που ήρθε ο Μπάμπης Τεννές η ομάδα κερδίζει βαθμούς. Ακόμα και όταν δεν είναι καλή, δεν χάνει. Οι ποδοσφαιριστές βγάζουν χαρακτήρα, την ποιότητά τους και είναι πιο απελευθερωμένοι. Είναι πολύ θετικό που δεν έχουμε χάσει κανένα παιχνίδι και αυτό μας φέρνει στη θέση που είμαστε».

Για τον ρεαλιστικό στόχο της Ξάνθης:

«Σε όλα τα ματς πάμε για τη νίκη. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι, δεν είναι ακατόρθωτο. Παίζουν όλες οι ομάδες μεταξύ τους. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, τότε μόνος στόχος είναι η 2η και 1η θέση».

Την Πέμπτη (22/04) έγιναν τεστ Covid-19 και όλα τα μέλη της ΠΑΕ ήταν αρνητικά. Αποθεραπεύτηκαν οι Στάθης, Μυστακίδης, εξέτισε ο Βέρκερ. Στη λίστα τραυματιών παραμένουν οι Γκαρσία, Βασίλεφ, Αλή.

Last modified onΠέμπτη, 22 Απρίλιος 2021 18:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep