«Δεν έχουμε προσωπικότητες»

Δύο νίκες θέλει ακόμα η Δόξα Δράμας για να είναι... ήσυχη στα πλέι άουτ σύμφωνα με τον Θανάση Κολιτσιδάκη.

Η έλλειψη προσωπικοτήτων στοιχίζει στη Δόξα Δράμας όπως δήλωσε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης. Συγκεκριμένα, είπε μετά την ήττα (1-0) από τον Απόλλωνα Λάρισας:

«Το έχουμε ξαναζήσει. Σε μία αντεπίθεση δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά είχαμε σωστή αντίδραση, δεν παίξαμε ήρεμα, δεν μετουσιώσαμε την κατοχή σε ευκαιρίες, σε γκολ. Είμαστε μια ομάδα που δύσκολα σκοράρει. Αν πετύχουμε πρώτοι, πάντα έχουμε τον πρώτο λόγο. Τα περισσότερα παιχνίδια τα έχουμε κερδίσει, αν όχι όλα. Όταν δεχτούμε γκολ, βαραίνουν τα πόδια, υπάρχει πίεση πολύ, άγχος, δεν έχουμε και τις προσωπικότητες, ώστε ν' αντιδράσουμε σ' αυτή την κατάσταση και μοιραία ήρθε η ήττα».

Αν είναι θέμα που δεν παίρνει η ομάδα του γκολ από τον σέντερ φορ:

«Σίγουρα είναι πρόβλημα. Το σέντερ φορ «ξεκλειδώνει» τις άμυνες, σου δίνει με μία ενέργεια ένα γκολ. Εμείς έχουμε δοκιμάσει τρία σέντερ φορ μαζί με τον Βουγιακλίγια που έχει φύγει, τον Σαμπανίδη, τον Μπαράνκο και γκολ δεν έχουμε δει. Όλα είναι από κεντρώους, αμυντικούς. Αυτό είναι να το έχεις. Δουλεύουμε συνέχεια σε τελειώματα. Δεν το βλέπουμε στο γήπεδο».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τον στόχο:

«Να κάνουμε δύο νίκες για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας για τα πλέι άουτ».

Αν ήθελε περισσότερο ψυχή από τους ποδοσφαιριστές:

«Δεν έχω παράπονο. Προσπάθησαν, αλλά λίγο ανορθόδοξα και δεν είχαμε την υπομονή και την ηρεμία, ώστε την υπεροχή στην κατοχή να κάνουμε πιο πολλές ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 07 Απρίλιος 2021 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep