Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έξαλλος ο Σούλης

Έξω φρενών ο Σούλης Παπαδόπουλος από την εμφάνιση της Δόξας Δράμας στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Βλέποντας την μέτρια αγωνιστική εικόνα της ομάδας ο Παπαδόπουλος άστραψε και βρόντηξε! Μπήκε στα αποδυτήρια και έγινε το …έλα να δεις , αφού οι ντόπιοι παράγοντες από έξω ήταν μάρτυρες των φωνών που έβαλε στο σύνολο των παικτών και κάτι περισσότερο στους μικρούς. «Αν θέλετε να δείτε το άλλο πρόσωπο του Παπαδόπουλου θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Η Δόξα είναι μαγαζί γωνία και όλοι ψάχνονται για να έρθουν και σεις κάνετε λες και έχετε εξασφαλίσει την θέση σας και δεν έχετε λόγο να σκέφτεστε τίποτα. Εγώ θέλω μαχητές και όχι δημόσιους υπάλληλους. Κάποιοι έχετε ξεμυαλιστεί αλλά να ξέρετε ότι δεν θέλω και πολύ για να αρχίσω να παίρνω κεφάλια, για αυτό ξυπνήστε όσο είναι καιρός»!

Μετά το τέλος ο τεχνικός της Δόξας δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήγαμε έτσι όπως έπρεπε. Στο δεύτερο όμως όλα πήγαν πολύ καλύτερα. Εκεί μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Πέρα από τα δύο γκολ κάναμε πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και τα κάναμε καλά. Περιμένω παιχνίδι με το παιχνίδι να υπάρχει διαφοροποίηση προς το καλύτερο».

Πηγή: sportdrama.gr

Last modified onΠέμπτη, 30 Αύγουστος 2012 00:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep