Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σούλης: «Επηρέασε η ζέστη»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τη ζέστη που επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας και τις προσθήκες που χρειάζεται στο ρόστερ. Πηγή φωτ.: sportdrama.gr Ο Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για τη ζέστη που επηρέασε τους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας και τις προσθήκες που χρειάζεται στο ρόστερ.

Πρόβλημα η ζέστη για τον Σούλη Παπαδόπουλο, μετά το 1-1 της Δόξας με την Αναγέννηση Επανομής.

«Χρειαζόμαστε ακόμα μια-δυο προσθήκες και αν βρούμε τους παίκτες που θέλουμε θα τους πάρουμε ώστε να έχουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις ακόμα και εκεί που δείχνουμε τώρα να έχουμε πρόβλημα»

Ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας σχολίασε για το φιλικό τεστ με τους πράσινους: «Η ζέστη ήταν ο βασικός λόγος να μην έχουμε ικανοποιητική απόδοση τουλάχιστον στον βαθμό που θα θέλαμε. Πετύχαμε όμως στο πρώτο ημίχρονο ένα πολύ όμορφο γκολ και προηγηθήκαμε. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο, όπως θα μπορούσαμε και να είχαμε ισοφαριστεί. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχει κάτι να πούμε αφού αναλωθήκαμε σε πολλές αλλαγές».

Όσον αφορά στον απολογισμό μετά τα πρώτα φιλικά, ο Σούλης είπε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχουμε ολοκληρώσει ένα βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας χωρίς να έχουμε ούτε ένα τραυματισμό μέχρι τώρα. Αυτό είναι πολύ θετικό στοιχείο για την ομάδα καθώς θέλουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να είμαστε έτοιμοι, δυνατοί και ανταγωνιστικοί. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και με τα συνεχή φιλικά και με πολλή δουλειά ακόμα θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

«Tα νέα παιδιά μέχρι τώρα δείχνουν ικανά να βοηθήσουν και αυτό με ικανοποιεί πολύ. Άλλωστε θέλουμε τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος να έχει η Δόξα τέτοια παιδιά στην ενδεκάδα της δίπλα στους έμπειρους που διαθέτει».

Μέσα από τα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι τώρα και από αυτά που θα ακολουθήσουν θα μπορούμε να δούμε και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα. Αυτά τα παιδιά μέχρι τώρα δείχνουν ικανά να βοηθήσουν και αυτό με ικανοποιεί πολύ. Άλλωστε θέλουμε τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος να έχει η Δόξα τέτοια παιδιά στην ενδεκάδα της δίπλα στους έμπειρους που διαθέτει. Χρειαζόμαστε ακόμα μια-δυο προσθήκες και αν βρούμε τους παίκτες που θέλουμε θα τους πάρουμε ώστε να έχουμε λύσεις σε όλες τις θέσεις ακόμα και εκεί που δείχνουμε τώρα να έχουμε πρόβλημα».

Από εκεί και πέρα οι μαυραετοί προετοιμάζονται για δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια. Αυτό της προσεχούς Τετάρτης στο Σιδηρόκαστρο με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό και το Σάββατο στην Καλαμαριά με τον Απόλλωνα. Στο θέμα του κεντρικού αμυντικού, άμεσα θα υπάρχει εξέλιξη. Τα ονόματα που ακούγονται είναι εκείνα του Θοδωρή Τριποτσέρη, του Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς και του Γιώργου Λαμπρόπουλου.

Last modified onΚυριακή, 26 Αύγουστος 2012 20:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep