«Τα οικονομικά δεν είναι καλά»

Η υπερασπιστική γραμμή της Δόξας Δράμας για την καθυστέρηση έναρξης στο ματς με την Παναχαϊκή.

Η εξ αναβολής υπόθεση που αφορά στο ματς Δόξα Δράμας - Παναχαϊκή συζητήθηκε την Τρίτη (18/12) στον αθλητικό δικαστή. Όπως σας είχε ενημερώσει το FL News, οι δύο ομάδες είχαν ζητήσει αναβολή για να σταλεί έγγραφη δήλωση του παρατηρητή, κάτι που έγινε. Έτσι, οι δύο ομάδες απολογήθηκαν για την καθυστερημένη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα. Το FL News έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Οι Αχαιοί έστειλαν εγγράφως την απολογία τους, όμως για τη Δόξα Δράμας παρών ήταν ο νομικός, Αργύρης Λίβας, ο οποίος ανέφερε ότι:

«Υπάρχει η δήλωση του παρατηρητή που αναφέρει ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν φέρει ευθύνη για την καθυστέρηση. Ήταν κανονικά παρατεταγμένες στον αγωνιστικό χώρο. Κανείς δεν ενημέρωσε ότι ο τάδε δεν φορούσε κανονική φανέλα. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής δεν έγραψε τι έλλειψη υπήρχε. Για δικό του λόγο, που δεν γνωρίζουμε καθυστέρησε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ο 4ος είπε στον εκπρόσωπο της ομάδας μας, τον Λαδάκη ότι : «επειδή αργήσαμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι, έγραψε γενικώς ότι ευθύνονται οι δύο ομάδες. Στο άρθρο 14 παρ.6 του ΚΑΠ αναφέρεται ότι ο διαιτητής υποχρεούται να αναγράφει στο Φ.Α. τις τυχόν ελλείψεις ή παραβιάσεις στις εμφανίσεις των ομάδων». Η αναγραφή του είναι παντελώς αόριστη.

Συνηθίζεται ο τερματοφύλακας να φοράει ίδια εμφάνιση με τον αντίπαλο ή τον διαιτητή, ή να υπάρχει κάποιος με ισοθερμικό. Επικαλούμαστε τη μαρτυρία του παρατητητή και του βοηθού. Και να είχαμε, όμως ο διαιτητής έπρεπε να την αναγράψει. Τα οικονομικά μας δεν είναι καλά και η διάταξη αυστηρή, ζητούμε την απαλλαγή μας».

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 16:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep