Λαδάκης και αγιασμός

Η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αντώνη Λαδάκη στη θέση του γενικού αρχηγού.

Και επίσημα νέος γενικός αρχηγός στη Δόξα Δράμας ανέλαβε ο Αντώνης Λαδάκης, ο οποίος τη Δευτέρα (22/10) ανακοινώθηκε και έπιασε δουλειά. Παράλληλα, οι «Μαυραετοί» έκαναν γνωστό ότι το μεσημέρι της Τετάρτης (24/10, 14:00) θα πραγματοποιηθεί αγιασμός ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου, Αντώνη Λαδάκη, στη θέση του γενικού αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του. Ο νέος γενικός αρχηγός ανέλαβε ήδη καθήκοντα στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του Μεγαλόκαμπου.

Τετάρτη ο αγιασμός
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου (14.00) θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Θα τελέσει ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ.κ. Παύλος και πέρα από τους επίσημους προσκεκλημένους η ΠΑΕ Δόξα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους της ομάδας που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγιασμό.

-Αύριο Τρίτη (17.30) η Κ19 της ΠΑΕ Δόξα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του ΠΑΟΚ στο Μικροχώρι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep