Επίσκεψη στο 15ο δημοτικό

Παίκτες της Δόξας Δράμας επισκέφτηκαν το 15ο δημοτικό σχολείο της πόλης.

Στο 15ο δημοτικό σχολείο Δράμας βρέθηκαν την Τετάρτη (29/08) παίκτες της Δόξας, όπου είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τους μικρούς μαθητές και να τους μοιράσουν αυτόγραφα και δώρα. Συγκεκριμένα οι Βασίλης Βιτλής, Μιχάλης Ηλιάδης, Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σιώπης και Στέργιος Παρασκευάς έπαιξαν με τα παιδιά.

Οι μαθητές συμμετέχουν στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του δήμου και χάρηκαν ιδιαίτερα με την επίσκεψη των «μαυραετών».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το 15ο δημοτικό σχολείο Δράμας επισκέφτηκε σήμερα αντιπροσωπεία των παικτών της Δόξας, αποτελούμενη από τους Βασίλη Βιτλή, Μιχάλη Ηλιάδη, Κώστα Μαρκόπουλο, Δημήτρη Σιώπη, Στέργιο Παρασκευά και συνοδευόμενη από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα Ανδρέα Οταπασίδη.

Οι μικροί μαθητές του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης του δήμου Δράμας γνώρισαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι τους μοίρασαν αυτόγραφα μαζί με στυλό και μπρελόκ με το σήμα της Δόξας.

Φεύγοντας κάλεσαν τους μικρούς τους φίλους και τις οικογένειες τους στο σημερινό φιλικό με το Νέστο Χρυσούπολης (17:30)».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep