Επιστρέφει η Δόξα

Η Δόξα γυρίζει στη Δράμα και περιμένει Ρουγκάλα.

Στη βάση της επιστρέφει την Τρίτη (21/08) η Δόξα Δράμας, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Η αποστολή επρόκειτο να γυρίσει την Τετάρτη, αλλά αποφασίστηκε αυτό να γίνει μια μέρα νωρίτερα.

Ο Στάικος Βεργέτης έμεινε ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε τις τελευταίες μέρες στο Μπάνσκο και πλέον θα εστιάσει στο μοντάρισμα της ομάδας. Περιμένει μάλιστα και τον Κώστα Ρουγκάλα, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας. Οι πληροφορίες θέλουν τον 24χρονο αμυντικό να μεταβαίνει την Πέμπτη (23/08) στη Δράμα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παράλληλα, με απόφαση του Γιάννη Μπύρου, η είσοδος στο φιλικό της Τετάρτης 29/08 με τον Νέστο Χρυσούπολης, που θα διεξαχθεί στη Δράμα, θα είναι ελεύθερη. Η ανακοίνωση των «Μαυραετών» αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ενημερώνει ότι στο φιλικό με τον Νέστο Χρυσούπολης που θα γίνει την Τετάρτη 29 Αυγούστου (18.00) στο γήπεδο της ομάδας, στη Δράμα, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep