Εβδομάδα... επίθεσης

Ο Γιάννης Μπύρος αναμένεται να κάνει διπλή επίθεση αυτή την εβδομάδα. Ο Γιάννης Μπύρος αναμένεται να κάνει διπλή επίθεση αυτή την εβδομάδα.

Η Δόξα Δράμας ετοιμάζει διπλή επίθεση αυτή την εβδομάδα σε επικοινωνιακό, αλλά και μεταγραφικο μέτωπο. 

Πλησιάζει το τέλος του Ιουλίου και όλα βρίσκονται σε φάση αβεβαιότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Δόξα Δράμας είναι μια από τις ομάδες που δεν έχουν κάνει παρά ελάχιστες κινήσεις φανερά για το πρωτάθλημα της σεζόν που έρχεται και αυτό φαντάζει λογικό αφού λείπουν τα δεδομένα κάτω από τα οποία θα διεξαχθεί. 

Το μόνο σίγουρο που μπορεί να υπάρχει στο προσκήνιο είναι ότι η Football League θα διεξαχθεί με 16 ομάδες, αλλά από εκεί και πέρα όλα όσα δεν αφορούν την διοργανώτρια είναι σε συζήτηση. Η πρόταση του υπουργού Αθλητισμού δεν έχει γίνει δεκτή από την Super League και έτσι δεν γνωρίζει κανείς αν τη νέα σεζόν θα μπουν οι βάσεις για να δημιουργηθεί η ενδιάμεση κατηγορία και έτσι θα ανεβαίνουν περισσότερες ομάδες. 

Τα δεδομένα αποτελούν σημαντική παράμετρο για τον σχεδιασμό και η Δόξα Δράμας με επίσημη τοποθέτηση της αναμένεται να καταλογήσει ευθύνες τόσο στην Super League και την ΕΠΟ, όσο και στον υπουργό Αθλητισμού που διατηρεί ανοικτό τόσο καιρό το θέμα και δεν το τελειώνει. 

Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Μπύρος καια οι συνεργάτες του έχουν προχωρήσει σε κάποια βασικά θέματα και απλά θα περιμένουν να ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο ώστε να ολοκληρώσουν το πλάνο που έχουν σχεδιάσει.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep