«Καμία επαφή»

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει κάνει επαφή με την Δόξα Δράμας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν έχει κάνει επαφή με την Δόξα Δράμας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμία επαφή για να μιλήσει με τη Δόξα Δράμας.

Τα σενάρια συνεργασίας που βγήκαν στην επιφάνεια για τον Αλέκο Βοσνιάδη και τις συζητήσεις του με τον Γιάννη Μπύρο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Δράμας διέψευσε ο Μακεδόνας τεχνικός. Μάλιστα σε αυτή τη συνεργασία είχε «μπλεχτεί» και ο Παύλος Μυροφορίδης ως τεχνικός διευθυντής της Δόξας Δράμας το για 2018-19. 

Ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» έχει δηλώσει προς όλες τις πλευρές πως αν δεν τελειώσουν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν το σχεδιασμό των ελληνικών πρωταθλημάτων, αλλά και οι συμφωνίες για το τηλεοπτικό και το χορηγικό της Football League δεν έχει την διάθεση να κινηθεί. 

Πάντως, τον χειμώνα του 2018 που είχε μείνει η Δόξα Δράμας χωρίς προπονητή υπήρξε επικοινωνία του Γιάννη Μπύρου με τον Αλέκο Βοσνιάδη για να συνεργαστούν χωρίς όμως να προχωρήσουν οι δύο πλευρές και από τότε δεν έγινε καμία άλλη επαφή μεταξύ τους.  

Last modified onΚυριακή, 08 Ιούλιος 2018 13:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep